Bluepoint Games yeni bir klasik oyun üzerinde çalışıyor

Bluepoint Games yeni bir klasik oyun üzerinde çalışıyor
Shadow of the Colossus efsanesi yeniden tasarlandı ve eleştirmenlerden tam not aldı. Başarının arkasındaki geliştirici Bluepoint Games bir sonraki projesine başlayacak ve bu proje bir başka klasik oyunun yeniden yapılabileceği anlamına...

Shadow of the Colossus efsanesi yeniden tasarlandı ve eleştirmenlerden tam not aldı. Başarının arkasındaki geliştirici Bluepoint Games bir sonraki projesine başlayacak ve bu proje bir başka klasik oyunun yeniden yapılabileceği anlamına geliyor.

Şirketin web sitesinde yer alan iş listesi sayfası, başta VFX Sanatçısı ve Kıdemli Grafik Mühendisi olmak üzere çeşitli pozisyonlar için başvuru bekliyor. Bu işler için tanımın sonunda yer alan başarılı başvuru sahiplerinin üzerinde çalışacağı proje; bir başka klasik yapımın yenilenmesi olarak açık şekilde belirtiyor.

Bluepoint Games'in referansları oldukça sağlam

Geliştiricinin, daha önceki Metal Gear Solid HD Collection, Uncharted Collection ve Gravity Rush gibi yapımları ve yenilemeleri göz önüne alındığında, eski oyunlara bir kez daha geri döneceği ihtimali doğuyor.

Bununla birlikte, açıklamadaki anahtar kelime "remake". Yani Shadow of the Colossus'ta yakaladıkları başarı düşünüldüğünde, şirket için bir sonraki adım birkaç yaşındaki oyunları yeniden parlatmak olabilir.

Geçmişte yer aldığı yapımlara bakıldığında, Bluepoint Games oyunları yeniden canlandırmak için en uygun şirket olduğuna bizleri inandırdı.