Bluehole ve Sony PlayerUnknown's Battlegrounds için görüşmede!

Bluehole ve Sony PlayerUnknown's Battlegrounds için görüşmede!
Altı ayda 13 milyon kopya satış yapan, ardından 1,5 milyon eşzamanlı Steam kullanıcısı rekorunu kıran oyun: PlayerUnknown's Battlegrounds! Oyunun arkasındaki geliştirici stüdyonun kurucusu, fenomen oyunlarını daha fazla...

Altı ayda 13 milyon kopya satış yapan, ardından 1,5 milyon eşzamanlı Steam kullanıcısı rekorunu kıran oyun: PlayerUnknown's Battlegrounds! Oyunun arkasındaki geliştirici stüdyonun kurucusu, fenomen oyunlarını daha fazla platforma getirmek için şu an konsol üreticileri ile görüşmelerde bulunulduğunu belirtti, ayrıca Bluehole ve Sony'nin şimdilerde oyunu PS4 platformuna getirmek için temas halinde olduğunu da.

PS4 platformu için net bir yol haritası yok..

PlayerUnknown's Battlegrounds'un, bu yılın sonlarında Xbox Game Preview (Xbox Oyun Önizleme) aracılığıyla Xbox One'a geleceği ve 2018 başlarında tam sürüm çıkışının planlandığı biliniyor. Fakat şirketin oyunun potansiyel PS4 sürümü hakkındaki planı tam olarak bilinmiyor. En azından aktif olarak görüşmeler başlamış.

Bloomberg ile yapılan bir röportajda, PUBG'nin patlamasından bu yana Bluehole Inc'in şirketinin 5.2 trilyon won (4.6 milyar $) değerinde olduğu ve sadece üç ayda değerinin beş kat arttığı belirtildi.