Blizzard Twitch sohbetinde yeni oturum sistemini deniyor

Blizzard Twitch sohbetinde yeni oturum sistemini deniyor
Yayıncılar her zaman ölçülü ve pozitif bir topluluk oluşturmak ve bunu sürdürmek için mücadele ettiler. Bu, Blizzard'ın da erişmek istediği bir şeydi. Ancak geliştiricinin yeni girişimi oldukça iddialı.Yaklaşan Overwatch...

Yayıncılar her zaman ölçülü ve pozitif bir topluluk oluşturmak ve bunu sürdürmek için mücadele ettiler. Bu, Blizzard'ın da erişmek istediği bir şeydi. Ancak geliştiricinin yeni girişimi oldukça iddialı.

Yaklaşan Overwatch rekabetçi etkinlikleri için Twitch sohbetine katılmak isteyen kullanıcılar Battle.net ve Twitch hesaplarını birbirine bağlamalılar. Blizzard yeni sistemini dün itibarıyla başlattı.

Sohbete katılabilmek için Battle.net hesapları bağlanmalı. Bağlantısız bir hesapla herhangi bir sohbete katılmaya çalışanlara otomatik bir yanıt verilecek. Ardından devam etmek için hesaplarını bağlamaları istenecek.

Yeni sistem izleyici deneyimini geliştirmek için tasarlandı. 12 Ocak 2019'a kadar sürecek Overwatch Rekabetçi Çeyrek Finalleri sırasında test edilecek. Bu bir deneme süresi olarak tanımlanıyor ve yapılacak değişiklikler için hala potansiyel var. Blizzard kararından geri adım da atabilir, ancak bekleyip göreceğiz. Overwatch Path to Pro etkinliğinin ardından programın genel etkisi değerlendirilecek. Sistemin diğer Blizzard yayınlarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Battle.net, Blizzard'ın çevrimiçi oyun istemcisi ve sosyal ağı. Sadece geliştiricinin Diablo ve Overwatch gibi ikonik serilerine değil, aynı zamanda kurumsal ortağı Activision'un Destiny 2 ve Call of Duty: Black Ops 4 gibi oyunlarına da ev sahipliği yapıyor.

Ne yazık ki, günümüzde çevrimiçi sohbetler olumsuz ve nefret dolu söylemlerle dolu. Topluluklardaki toksisiteyi azaltmak için yapılacak girişimler etkili olabilir ve Blizzard'ın hamlesinin işe yarayıp yaramayacağını göreceğiz.