Blizzard Diablo 4'te Mod Kullandığınız İçin Sizi Banlayabilir

Blizzard Diablo 4'te Mod Kullandığınız İçin Sizi Banlayabilir
Blizzard Diablo 4'te herhangi bir mod kullanan kişileri banlayacağını açıkladı.

Blizzard, Diablo 4'te oyun değiştiren yazılım kullanan herkesi yasaklayacağını duyurdu. Ancak Blizzard sadece hack ve hile kullananları yasaklamıyor. Bunun yerine şirket, basit modlar kullanan oyuncuların hesaplarını kalıcı askıya alma da dahil olmak üzere disiplin cezası için riske atacağını iddia ediyor.

blizzard-diablo-4te-mod-kullandiginiz-icin-sizi-banlayabilir-1.jpg

Blizzard Diablo 4'te oyun değiştiren materyalleri yasaklıyor

Daha fazla bağlam sağlamak için, geçen hafta TurboHUD'nin arkasındaki ekip, Diablo 4 için bu bindirme aracının/modunun bir sürümünü yayınladı. TurboHUD, ilerlemenizi ve performansınızı takip etmenize yardımcı olur ve kullanıcıya yaşam kalitesi iyileştirmeleri eklemenizi sağlar. Bu mod aynı zamanda Diablo 3 için de mevcuttu ve birçok oyunsever bunu kullanıyordu. Ancak Blizzard, Diablo 4'te bu aracı kullananları yasaklayabileceğini iddia eden bir açıklama yaptı.

blizzard-diablo-4te-mod-kullandiginiz-icin-sizi-banlayabilir-2.jpg

Bir bakıma bu bizi pek şaşırtmadı. Ne de olsa, modları yalnızca çevrimdışı modda bir oyun oynarken kullanmanız gerektiğini sürekli olarak söylüyoruz. Diablo 4'ün çevrimdışı modu olmadığı için PC oyuncuları TurboHUD gibi basit modları bile kullanmaktan kaçınmalıdır.