Bioshock geliştiricisi sürpriz bir proje için 2K'ya döndü!

Bioshock geliştiricisi sürpriz bir proje için 2K'ya döndü!
Shawn Elliott, yaklaşık beş yıl önce Bioshock Infinite'i piyasaya süren Irrational Games geliştirme takımında kilit düzeyde bir tasarımcıydı. Sonrasında Elliott, Austin, Teksas'taki Arkane Studios'a geçti ve Prey'in 2017...

Shawn Elliott, yaklaşık beş yıl önce Bioshock Infinite'i piyasaya süren Irrational Games geliştirme takımında kilit düzeyde bir tasarımcıydı. Sonrasında Elliott, Austin, Teksas'taki Arkane Studios'a geçti ve Prey'in 2017 yapımında çalışmaya başladı. 

LinkedIn

sayfasındaki iş değişikliğine göre, Elliott'un geleceği şimdi 2K Games ile bir kez daha kesişmiş gibi görünüyor.

Elliott şimdi Novato, California'da bulunan yeni bir 2K Oyun stüdyosunda savaş aksiyonu alanında Baş Tasarımcı olarak görünüyor. 2K Games, Mafia III'ün geliştiricisi olan Hangar 13'ü zaten elinde bulunduruyor ancak Elliott'un şu anda çalışmakta olduğu yeni 2K projesi henüz açıklanmadı.

Yeni bir Bioshock projesi mi?

Elbette, buradan çıkarılabilecek en kolay sonuç, Elliott'un serinin bir sonraki oyun üzerinde çalışabileceği. Bioshock Infinite'in geliştiricisi Irrational Games'e rağmen, 2K Games Bioshock IP'nin lisans sahibi olmayı sürdürüyor. Elliott ve 2K Novato stüdyosundaki ekibin serinin yeni bir oyunu üzerinde çalışacağının kesin garantisi yok. Ancak oyunun eski anahtar tasarımcılarından birinin göreve getirilmesi beraberinde sorular doğuruyor.

Yine de, stüdyo göreve başladıktan sonra gelişimi yeni çalışanlarının hepsi, uzun soluklu bu yeni oyun için odaklanacaklar gibi görünüyor. Ayrıca 2K web sitesinde yayınlanan iş listelerinde, isimsiz bir stüdyonun güçlü bir hikayeye sahip birinci şahıs nişancı oyun üzerinde çalıştığı anlaşılıyor.