BİM yüzlerce işçi alımı yapacak: İşte BİM iş başvuru formu ve şartları! En az 12.250 TL maaş veriliyor

BİM yüzlerce işçi alımı yapacak: İşte BİM iş başvuru formu ve şartları! En az 12.250 TL maaş veriliyor
BİM Birleşik Mağazalar, İŞKUR üzerinde ardı ardına duyurular yayınladı ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu

En az 12.250 TL maaş veriliyor! BİM yüzlerce işçi alımı yapacak: İşte BİM iş başvuru formu ve şartları- BİM Birleşik Mağazalar, İŞKUR üzerinde ardı ardına duyurular yayınladı ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlanlara göre, birçok kadroya alım yapılacak ve adaylar çeşitli pozisyonlarda istihdam edilebilecek.

BİM Birleşik Mağazalar tarafından İŞKUR üzerinde yayınlanan personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar için bazı önemli bilgiler mevcut. Alım yapılacak kadrolar arasında market elemanı, reyon görevlisi, kasap, kasiyer, beden işçisi (genel), ambar/depo görevlisi, diğer satış nezaretçileri, satış danışmanı/uzmanı, şoför-yük taşıma, depo görevlisi (gıda) ve temizlik görevlisi gibi pozisyonlar yer alıyor.

Başvuru yapacak adayların genel şartları karşılamaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında perakende sektöründe kariyer yapma isteği, esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilme, iletişim becerileri yüksek olma, ekip çalışmasına yatkın olma, müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olma gibi özellikler bulunmaktadır.

Başvurular internet üzerinden yapılacak olup adayların başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, "https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx" adresine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler.

Adaylar, bu bilgiler doğrultusunda BİM Birleşik Mağazalar'ın İŞKUR üzerindeki personel alımı ilanlarına başvuruda bulunabilirler. Başvuru süreci ve ilgili detaylar hakkında güncel bilgilere BİM resmi internet sitesi üzerinden ulaşmak da mümkündür.