Bethesda yeni satış ve pazarlama ofisini Rusya'da açtı

Bethesda yeni satış ve pazarlama ofisini Rusya'da açtı
Bethesda Softworks, Rusya'nın Moskova kentinde yeni bir ofis açtı. Yeni ofis, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Rusya'da satış ve pazarlama işleriyle ilgilenecek. Daha önce EA ve Wargaming'de çalışma deneyimi olan Simeon Chirikov...

Bethesda Softworks, Rusya'nın Moskova kentinde yeni bir ofis açtı. Yeni ofis, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Rusya'da satış ve pazarlama işleriyle ilgilenecek. Daha önce EA ve Wargaming'de çalışma deneyimi olan Simeon Chirikov ofisin yönetimini üstlenecek. Ayrıca Chirikov şirkette danışman olarak bir süredir çalışıyordu ve deneyime sahip.

Bethesda'nın yeni ofisi stüdyo değil

Yeni kurulan ofis stüdyo değil ve herhangi bir şekilde oyun geliştirme projeleriyle uğraşmayacak. Sadece Bethesda'nın yapımlarını dünya çapında yayınlamaya, dağıtımına ve faaliyetlerini genişletmeye yardımcı olacak.

Bethesda'nın Avrupa Genel Müdürü Sean Brennan: "Moskova'daki ofisin açılması, Bethesda için çok heyecan verici bir an. Yaklaşan inanılmaz bir oyun listesi var... Simeon'un Rus ve BDT pazarlarına dair kapsamlı bilgisi, tüm bu oyunların potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya ve sunmamıza yardımcı olacak." dedi.

Şirket önümüzdeki yıllara sağlam projelerle girmeye hazırlanıyor. Fallout 76, 14 Kasım 2018'de yayınlanacak ve şu anda çıkış tarihi olmamasına rağmen DOOM Eternal gelecek. Ayrıca The Elder Scrolls VI ve Starfield'da oyuncuların heyecanla beklediği oyunlar arasında yer alıyor.

Escalation Studios'un ismi geçtiğimiz aylarda Bethesda Game Studios Dallas olarak değiştirildi ve şirket son zamanlarda bazı değişikliklerle meşguldü.