'Bethesda Game of Thrones' Target'in Web Sitesinde Göründü!

'Bethesda Game of Thrones' Target'in Web Sitesinde Göründü!
Bu hafta ABD'li perakende şirketi Target'in sitesinde 'Bethesda Game of Thrones' şeklinde bir placeholder görüldü ve bu da Bethesda'nın yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalıştığı söylentilerine yol açtı.Bununla...

Bu hafta ABD'li perakende şirketi Target'in sitesinde 'Bethesda Game of Thrones' şeklinde bir placeholder görüldü ve bu da Bethesda'nın yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalıştığı söylentilerine yol açtı.

Bethesda Game of Thrones

Bununla birlikte herhangi bir açıklama kısmı, görsel, fiyat, tarih görünmüyor. Böyle bir doğrulama da yok ve bu yüzden sadece söylenti olarak kalıyor.

Şubat ayında daha önce Elder Scrolls V: Skyrim üzerinde de çalışan oyun yönetmeni Todd Howard röportajında; 2 büyük proje üzerinde çalıştıklarını ve bunların normal ölçekli projelerinden daha büyük olduğunu, fakat onlardan şimdilik söz edemeyeceğini belirtmişti.

Kesin bir bilgi olmasa da iddialar sürüyor

E3'den önce bir sızıntıcı, Bethesda'nın ünlü bir franchise'la ilgili bir fantezi oyunu üzerinde çalıştığını söylemişti ve Game of Thrones olduğunu öne sürülmüştü. Ancak, Starfield'ın çıkışı ile tahmin gerçekleşmemişti.

Bethesda 2011'de, Game of Thrones video oyununu yapmak için görüşmeler yaptıklarını açıklamış, ancak vakitlerini Skyrim üzerinde yoğunlaştırmayı seçmişlerdi.