Bayonetta 3 satışları milyonu aştı

Bayonetta 3 satışları milyonu aştı
PlatinumGames, Bayonetta 3 adlı oyununun satışlarının bir milyon adeti aştığını Twitter üzerinden oyunculara duyurdu.

PlatinumGames, hack 'n' slash devam oyunu Bayonetta 3 satışlarının dünyada bir milyondan fazla sattığını açıkladı. Oyuncular tarafından uzun zamandır beklenen oyun, ilk olarak Ekim 2022'de gelmişti. Bu sırada yapım, Nintendo Switch için piyasaya çıkmıştı. PlatinumGames, oyunun başarısını resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Böylece popüler serinin ikinci devam oyunu, Bayonetta serisinin en hızlı satan oyunu olduğunu gösterdi.

bayonetta-3-satislari-milyonu-asti

Bayonetta 3, satış anlamında önemli başarı elde etti

Yapım, şehvetli Umbra Cadısı'nın çeşitli olaylarını karşımıza çıkarıyor. Böylece cadının uzay ve zamanın kendisinin yırtılmasını önlemek için güçlü 'Homunculi' cephaneliğini ele geçirdiği gözler önüne geliyor. Hikaye boyunca, Bayonetta'ya alternatif evrenlerden arkadaşlarının yanı sıra Viola da eşlik ediyor. Bu sırada karaktere, cadı eğitiminde yardım sağlanıyor. Bayonetta 3 uzun bir süredir bekleniyordu. Sonunda oyuncularla buluştu ve eleştirmenlerden olumlu not aldı.

bayonetta-3-satislari-milyonu-asti

Pek çok oyuncu ikonik, kaotik dövüşten ve bunun mizansenle entegrasyonundan memnun görünüyor. Bazı oyuncular da, büyücünün hikayesi ve genel karakter eğrisi karşısında hayal kırıklığı yaşadı. Serideki bir sonraki oyun, Bayonetta Origins: Cereza and The Lost Demon'ın yan sürümü oluyor. Bu oyun, sonunda Bayonetta olacak genç kızın ilk iblis arkadaşı Cheshire ile ilk maceralarından birisine atılmasını konu alıyor. Bayonetta Origins, 17 Mart 2023 tarihinde Nintendo Switch için piyasaya çıkıyor. Bu noktada, Bayonetta 3 ise şu anda yalnızca Nintendo Switch üzerinde erişilebilir halde yer alıyor.

Sizler hack 'n' slash oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!