Battlefield'ın bir sonraki oyunu hakkında ayrıntılar ortaya çıktı!

Battlefield'ın bir sonraki oyunu hakkında ayrıntılar ortaya çıktı!
Bazı kaynaklara göre serinin 2018'de gelecek yeni oyunu Battlefield V adıyla çıkacak ve 2. Dünya Savaşı temalı olacak.GamesBeat'in raporunda aşağıda görebileceğiniz oyunun sızdırılan logosu da yer alıyor. Oyunun daha önceleri...

Bazı kaynaklara göre serinin 2018'de gelecek yeni oyunu Battlefield V adıyla çıkacak ve 2. Dünya Savaşı temalı olacak.

GamesBeat'in raporunda aşağıda görebileceğiniz oyunun sızdırılan logosu da yer alıyor. Oyunun daha önceleri birinci dünya savaşını konu alan şimdiki oyununda olduğu gibi, bu sefer Battlefield 2 adıyla çıkacağı konuşuluyordu.

battlefield v

EA, bir sonraki oyunun 2018'de geleceğini ve E3'te görücüye çıkacağını doğruladı. Bununla birlikte bir sonraki oyunun Vietnam'da geçecek Bad Company 3 olacağı söylentileri de çürütülmüş oldu.

Bu, tamamen yeni bir yapım ve 2005'te yayınlanan Battlefield 2'nin yeniden düzenlenmesi değil. EA bunu yakında açıklayacak ve oyunu yıl sonundan önce yayınlayacak.

Battlefield 1, EA için büyük bir başarı oldu ve Aralık ayı itibariyle 25 milyon oyuncuyu aştı. Call of Duty'nin de rekabete katılmasıyla oyuncular modern askeri nişancı oyunlarının ardından yıllar sonra tarihi bir döneme girdiler. Yayıncı Activision, Call of Duty: WWII'nin yayınlanmasıyla İkinci Dünya Savaşı'ndaki iştahın hala yüksek olduğunu gösterdi. Seri, 2012'de Black Ops II ile zirveye ulaştığı zirveyi WWII ile daha da ileri taşıdı.