Battlefield 1 Nivelle Geceleri haritası tüm oyunculara açılıyor!

Battlefield 1 Nivelle Geceleri haritası tüm oyunculara açılıyor!
Electronic Arts ve geliştirici DICE, daha önce Premium Pass ve They Shall Not Pass sahipleri için Battlefield 1 Bonus haritası olan Nivelle Geceleri'ni tüm oyunculara açıyor. Kesin bir tarih verilmemiş, ancak "Kasım ayı başında"...

Electronic Arts ve geliştirici DICE, daha önce Premium Pass ve They Shall Not Pass sahipleri için Battlefield 1 Bonus haritası olan Nivelle Geceleri'ni tüm oyunculara açıyor. Kesin bir tarih verilmemiş, ancak "Kasım ayı başında" gelecek.

Harita, "Malmaison ve Soupir çevresindeki çamurlu savaş alanlarında" yer alıyor ve oyuncular Fransız ya da Alman ordusu olarak oynuyor.

battlefield 1

Electronic Arts'dan resmi Battlefield 1 Nivelle Geceleri haritası duyurusu:

Yaklaşık 100 yıl kadar önce, 23 Ekim 1917'nin sisli ve soğuk gecesinde Fransız Malmaison Muharebesi başladı. Kısıtlı hedefleri bulunan ve dikkatlice planlanmış bu taarruz, stratejik önem taşıyan ve sağlam tahkimatlı Chemin des Dames sırtını ele geçirmeye odaklıydı. Fransızlar, gelişmiş topçu taktikleri ve tank desteği sonucunda 1 Kasım'da bu sırtı Almanların elinden aldı.

Nivelle Geceleri tüm Battlefield 1 oyuncularına açık

Yüz yıl önceki bu olaylardan esinlenilen Nivelle Geceleri bonus haritası, yayınlandığı tarihten bu yana Battlefield 1™ Premium Pass ve Battlefield 1 They Shall Not Pass sahiplerine yüksek tansiyonlu bir gece savaşı deneyimi sunuyor. Şimdi bu haritayla ilgili heyecan verici bir duyurumuz var: Nivelle Geceleri tüm Battlefield 1 oyuncularına açılıyor*.

Kasım'ın başında Fransız ya da Alman ordusuyla Malmaison ve Soupir'in çamurlu savaş alanlarında çatışmaya katılabilirsiniz. Ay ışığını, fenerleri ve karanlık gökyüzünü aydınlatan topçu ateşlerini iyi kullanın.

Gecenin hakimi olacağınız haritada iyi eğlenceler.

Electronic Arts, ayrıca Operasyon Görevlerinin de "Kasım ayının başında" geleceğini ortaya koydu. Bunlardan ilki Doğu Fırtınası (Eastern Storm) olacak ve  In the Name of the Tsar'dan iki Operasyonu (Brusilov Saldırı ve Kırmızı Tide) birleştirecek. Bu operasyonları Premium Pass veya In the Name of the Tsar'a sahip olan oyuncular oynayabilecek.

Kaynak: Battlefield Resmi Sitesi