Battlefield 1: In The Name Of The Tsar Çıkış Tarihi Açıklandı

Battlefield 1: In The Name Of The Tsar Çıkış Tarihi Açıklandı
Battlefield 1'in yeni DLC paketinin çıkış tarihi onaylandı. Battlefield 1: In The Name Of The Tsar, 19 Eylül'de oyuncularla buluşacak, ancak Premium Pass üyeleri 5 Eylül'den itibaren yaklaşık iki hafta erken erişebilecekler.Battlefield...

Battlefield 1'in yeni DLC paketinin çıkış tarihi onaylandı. Battlefield 1: In The Name Of The Tsar, 19 Eylül'de oyuncularla buluşacak, ancak Premium Pass üyeleri 5 Eylül'den itibaren yaklaşık iki hafta erken erişebilecekler.

Battlefield 1: In The Name Of The Tsar ile yeni haritalar ve yeni mod

Haritalardan biri olan Lupkow Pass, Premium Pass'a sahip olan kullanıcılar için hali hazırda yayınlanmıştı. Diğer haritalar ise: Albion, Galicia, Brusilov Keep, Tsaritsyn ve Volga Nehri.

Bu arada yeni mod Supply Drop Doğu Cephesinde bulunuyor. Takımlar, kendilerine ek silahlar ve cephane sağlayacak airdropları kurtarmaya çalışacaklar. Brusilov Saldırısı gibi yeni operasyonlar da içeriğe dahil edilirken, daha fazla madalya, dog tags ve hizmet yıldızları da eklenecek.

In the Name of the Tsar'ı, bir Operations güncellemesi Ekim ayında takip edecek. Kasım ayında da standart bir güncelleme yayınlanacak. Aralık ayında ise 3. genişletme paketi "amphibious warfare" gelecek. Dördüncü DLC paketi olan Apocalypse, 1. Dünya Savaşı'nın "en kötü savaşları" başlığı altında ve 2018 başında piyasaya sürülecek.

[yaziici id="529"]