Barbie, Forza Horizon 5'e Geliyor

Barbie, Forza Horizon 5'e Geliyor
Barbie şekilli arabalar yakın zamanda Forza Horizon 5 bünyesine dahil oluyor.

Forza Horizon 5 menülerinde ortaya çıkan yeni bir hata, Barbie'nin yakında oyuna ortak olarak geleceğini ortaya çıkardı. İlk olarak Twitter kullanıcısı @DonJoewonSong tarafından tespit edilen, yakın zamanda Forza Horizon 5 araba menülerine iki araba eklendi, ancak henüz alınamıyor. İki arabanın adı 'Barbie Movie Corvette' ve 'Barbie Film Hummer' olarak açıklandı.

barbie-forza-horizon-5e-geliyor-1.jpg

Forza Horizon 5, Barbie ile işbirliği yaptı

Barbie işbirliğinin Forza Horizon 5'te ne zaman yayınlanacağına ilişkin ayrıntılar henüz resmi olarak onaylanmadı, ancak arabaların menülere eklenmesi, bunun yakında olacağını gösteriyor. “Barbie” 21 Temmuz'da sinemalarda gösterime giriyor. O zaman ile o zaman arasında bir duyuru ve tanıtım olması muhtemeldir.

barbie-forza-horizon-5e-geliyor-2.jpg

Bir sonraki Forza oyunu olan Forza Motorsport'un 10 Ekim'de Xbox Series X|S ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunla ilgili resmi kariyer modu ayrıntılarını burada görebilirsiniz. Yeni özelliklerden biri, Modern Tur, Meraklı Turu, Güç Turu ve Eski Tur gibi bir dizi turu içeren Builders Cup kariyer modudur. Oyuncular, açık uygulamalar ve bir araba ustalık sistemi aracılığıyla direksiyon başındaki becerilerini geliştirecekler. İlk bakış aynı zamanda oyunculara araba yükseltmelerine ve yeni araba inşa etme sistemine bir bakış sunuyor. Esaki videoda Yeni Forza Motorsport'taki arabalar satın alınmıyor, üretiliyor diyor.

İlgili Haberler