Bandai Namco'nun muhtemel 3 yeni oyunu keşfedildi

Bandai Namco'nun muhtemel 3 yeni oyunu keşfedildi
Avrupa Marka ve Tasarım Ağı (European Trademark and Design Network), Bandai Namco'nun kısa süre önce, duyurulmamış üç yeni başlığın marka kaydını yaptığını bildirdi. Lost on Arrival, Twin Mirror, ve Under Glass isimleri...

Avrupa Marka ve Tasarım Ağı (European Trademark and Design Network), Bandai Namco'nun kısa süre önce, duyurulmamış üç yeni başlığın marka kaydını yaptığını bildirdi. Lost on Arrival, Twin Mirror, ve Under Glass isimleri ne oldukları konusunda pek bir fikir vermiyor. Ancak markaların kataloglanması Aralık ayının başlarına uzanıyor.

GameTransfers'a göre, şirket şu anda erişilemeyen birkaç web alan adını kaydetti ancak bu bize başlıkların hepsinin bir tür oyun isimleri olduğunu gösteriyor.

Bandai Namco'nun kayıtlı alan adlarının listesi şöyle:

1. lost-on-arrival.com

2. lost-on-arrival-game.com

3. lostonarrival-game.com

4. twin-mirror-game.com

5. twinmirror-game.com

6. under-glass-game.com

7. underglass-game.com

Şimdilik bu bir ihtimal, ancak oyun olmaları kuvvetle muhtemel görünüyor. Yeni haberler ve güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Bandai Namco bu aralar çıkışı yaklaşan oyunu Dragon Ball FighterZ için bir açık beta düzenlemeye hazırlanıyor. Beta tarihinin yanı sıra, oynanabilir tam karakter listesi de açıklandı.