Atlas Fallen 3 Ay Süreyle İleri Tarihe Ertelendi

Atlas Fallen 3 Ay Süreyle İleri Tarihe Ertelendi
Atlas Fallen, Focus Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre 3 ay ileri tarihe ertelendi.

Yayıncı Focus Entertainment, Atlas Fallen adlı oyununun 3 ay ertelendiğini doğruladı. Yaklaşan fantastik A-RPG'nin başlangıçta Mayıs ayında piyasaya sürülmesi planlanmıştı. Şimdi 10 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülüyor. Focus Entertainment yeni bir açıklamada, "Hedefimiz her zaman, benzersiz bir ortamda, heyecan verici oynanış ve bir arkadaşla tamamen oynanabilir, sorunsuz iş birliği seçeneğiyle, unutulmaz bir A-RPG deneyimi yaratmak olmuştur. Atlas Fallen'ın mümkün olan en iyi sürümünü sunmamız gerekiyor" dedi.

atlas-fallen-3-ay-sureyle-ileri-tarihe-ertelendi

Atlas Fallen üç ay ertelenerek 10 Ağustos'ta geliyor

Yayıncı, "Bunu başarmak için Atlas Fallen'ın dünya çapındaki lansmanını 10 Ağustos 2023'e ertelemek gibi zor bir karar aldık. Bu hayal kırıklığı yaratan haber için özür dileriz." açıklamasında bulundu. Hayal kırıklığı yaratan haberlere rağmen Focus Entertainment, oyunla ilgili daha fazla güncellemenin yaz başında, oyunun dünya çapında piyasaya sürülmesinden kısa bir süre önce paylaşılacağını duyurarak açıklamayı sonlandırdı. Atlas Fallen'a yeni bakış, yeni oynanış görüntülerini ve kooperatif oynanışına ilk bakışı içeriyor.

[embed]

Atlas Fallen ilk olarak geçen yılın Ağustos ayında Gamescom 2022 Opening Night Live sırasında duyurulmuştu. Oyun, The Surge serisini yaratmasıyla tanınan aynı stüdyo olan Deck 13 tarafından geliştiriliyor. Atlas Fallen'ın hikayesi, kadim tehlikeler ve arkaik gizemlerle dolu eşsiz bir çöl diyarında geçiyor. Deck 13, oyuncuların etraflarındaki kumu kontrol etmek ve onu çok sayıda farklı silaha dönüştürmek için sihirli eldivenlerin gücünden yararlanmalarına izin vermeyi seçtiğinden, oyuncular geleneksel silahları kullanamayacaklar.

atlas-fallen-3-ay-sureyle-ileri-tarihe-ertelendi

Yaklaşan oyunun hayranları, bu ayın başlarında oyunun Mayıs ayında çıkacağına dair yapılan duyurunun ardından önümüzdeki günlerde bazı yeni oynanış görüntülerini görmeyi umuyorlardı. Elbette artık durum böyle değil ve yeni oynanış için bekleme başlangıçta tahmin edilenden biraz daha uzun oluyor. Atlas Fallen şimdi 10 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkıyor.

İlgili Haberler