Assassin's Creed The Hidden Ones DLC'si için çıkış fragmanı yayınlandı!

Assassin's Creed The Hidden Ones DLC'si için çıkış fragmanı yayınlandı!
Assassin's Creed Origins için ilk büyük DLC paketi, The Hidden Ones, yarın oyunculara sunulacak. Genişleme, 23 Ocak (yarın) PS4, Xbox One ve PC'ye yayınlanacak ve Ubisoft heyecanla beklenen DLC için yeni bir fragman paylaştı.The...

Assassin's Creed Origins için ilk büyük DLC paketi, The Hidden Ones, yarın oyunculara sunulacak. Genişleme, 23 Ocak (yarın) PS4, Xbox One ve PC'ye yayınlanacak ve Ubisoft heyecanla beklenen DLC için yeni bir fragman paylaştı.

The Hidden Ones, Assassin Kardeşliğinin yükselişine ışık tutan hikaye tabanlı bir genişleme. Ana oyundaki olaylardan dört yıl sonrasını konu alıyor ve oyuncuları "isyancı bir grup ile işgalci Roma kuvvetleri arasındaki çatışmayı soruşturacakları" yeni Sinai Yarımadası bölgesine götürüyor. Yeni fragman bu çatışmada, Roma askerlerinin masum Mısırlıları katlettiklerini ve şehirleri yağmaladıklarını gösteriyor. Gizlenenler ise misilleme yapıyor.

The Hidden Ones neler sunuyor?

Yeni hikaye bölümüne ek olarak; 1 kıyafet, 2 Efsanevi silah seti, 2 binek ve diğer silahlar da dahil olmak üzere, oyunculara yeni öğeler sunuluyor. Aynı zamanda oyunun seviye üst sınırı da 45'e çıkarılıyor. The Hidden Ones, ayrı olarak satın alınabilecek ya da Sezon Geçişinin (Season Pass) parçası olarak ücretsiz elde edilebilecek.

The Curse of Pharaohs ne zaman gelecek?

Assassin's Creed Origins için sonraki DLC genişlemesi, The Curse of Pharaohs'un 6 Mart'ta yayınlanması planlanıyor. Oyunculara ünlü firavunlar ve Mısırlı yaratıklara karşı, ana oyundan ayrı, yeni bir hikaye sunacak. Bu DLC'de olduğu gibi yine eski Mısır mitolojisi temalı yeni kıyafetler, donanımlar ve silahlar da ekleyecek. Aynı şekilde sezon geçişi ile ya da ayrı satın alınarak edinilebilecek.

[yaziici id="3841"]