Assassin's Creed Rogue Remastered resmi olarak duyuruldu!

Assassin's Creed Rogue Remastered resmi olarak duyuruldu!
Ubisoft, birkaç aydır süren spekülasyonların ardından, yeni nesil konsollara Assassin's Creed Rogue'un yeniden düzenlenmiş bir versiyonunun geleceğini duyurdu. 20 Mart 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One konsol aileleri için...

Ubisoft, birkaç aydır süren spekülasyonların ardından, yeni nesil konsollara Assassin's Creed Rogue'un yeniden düzenlenmiş bir versiyonunun geleceğini duyurdu. 20 Mart 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One konsol aileleri için çıkacak olan oyun, orijinal oyundan indirilebilir tüm içeriği, iki Bonus görevin yanı sıra Master Templar ve Explorer paketlerini de içerecek.

Orijinal oyunu da geliştiren stüdyo Ubisoft Sofia, oyunun PlayStation 4 Pro ile Xbox One X'de 4K'da ve PlayStation 4'te ile Xbox One'da 1080p'de çalışacağını belirtti.

PS3 versiyonunda birçok hata mevcuttu

Oyunun PS3 versiyonunda yazık ki, görsel bir takım sorunlar vardı. Oyunun periyodik olarak dalgalanan hatta oyunun donmasına sebep olan kare hızı sorunu da mevcuttu. Karakterinizin ortamdaki nesnelerin içinden geçip, bazı harita sorunlarını açığa çıkaracağı birçok durum da vardı. Ayrıca yapay zekadaki hatalı döngülerden hiç bahsetmeyelim bile... Yani Assassin's Creed Rogue yenilemek için güzel bir oyun.