Assassin’s Creed Origins Roman Centurion Paketi çıktı!

Assassin’s Creed Origins Roman Centurion Paketi çıktı!
Ubisoft, Assassin's Creed Origins için Roman Centurion Paketi'ni oyunculara sundu. Ayrıca yeni DLC'yi tanıtan bir fragman da yayınlandı.DLC paketi Bayek'i, aslan postu, iki silah, bir kalkan ve bir atla tamamlayan Julius Sezar'ın en iyi...

Ubisoft, Assassin's Creed Origins için Roman Centurion Paketi'ni oyunculara sundu. Ayrıca yeni DLC'yi tanıtan bir fragman da yayınlandı.

DLC paketi Bayek'i, aslan postu, iki silah, bir kalkan ve bir atla tamamlayan Julius Sezar'ın en iyi savaşçılarından, Romalı komutan (bir Roma Yüzbaşı'nın nasıl giyindiğini oldukça yaratıcı bir şekilde göstererek) olarak giydirmenizi sağlıyor.

İçeriği satın almak isteyenler PlayStation Store sayfasından 20.99 TL karşılığında edinebilirler. Ayrıca, Sezon geçişine (Season Pass) sahipseniz, ek bir satın alım yapmadan indirebilirsiniz.

Aşağıdaki tanıtım videosunda ayrıntılı olarak açıklandığı üzere, kahramanı hayranların farklı şekilde giydirmesine olanak sağlayan, en yeni kozmetik eklentileri içeren, yeni bir paketimiz var.

Assassin’s Creed Origins Roman Centurion fragmanı: