Assassin's Creed Origins Aralık ayı güncellemesi yeniliklerle geliyor!

Assassin's Creed Origins Aralık ayı güncellemesi yeniliklerle geliyor!
Ubisoft, açık dünya oyunu Assassin's Creed Origins için Aralık ayında gelecek olan içeriğini açıkladı. Başlangıç olarak, güncellemeyle gelecek en büyük değişiklikleri listeliyor. Bu değişiklikler, yeni bir zorluk seviyesinin...
Ubisoft

, açık dünya oyunu Assassin's Creed Origins için Aralık ayında gelecek olan içeriğini açıkladı. Başlangıç olarak, güncellemeyle gelecek en büyük değişiklikleri listeliyor. Bu değişiklikler, yeni bir zorluk seviyesinin yanı sıra, Horde modu görevinin eklenmesini de içeriyor.

Güncellemelerin tam listesi şu şekilde:

  • Nightmare mode: Yeni Nightmare (Kabus) zorluk seviyesi artık mevcut olacak. Düşmanlar hasarlara karşı daha dirençli ve daha tehlikeli olur.
  • Düşman ölçeklendirme: popüler isteklere cevaben, düşman ölçeklendirme seçeneği ekleyeceğiz. Bu seçenek etkinleştirildiğinde, oyun otomatik olarak alt seviye düşmanları seviyenize göre ölçeklendirir.
  • Nightmare ve First Civ paketi eşyaları Heka Sandığı'nda olacak.

Ayrıca iki yeni görev de Assassin's Creed Origins'e dahil olacak:

  • Horde modunu içeren yeni bir görev. Etkinlik görevi, Herecomes a New Challenger, İşte Yeni Bir Meydan Okuyucu Geliyor, savaşçı özlemlerinizi tatmin etmek için Horde modunu tanıtacak. Cyrene arenasında kendinizi sınırsız düşman dalgalarına karşı kanıtlayabilirsiniz.
  • Yeni bir süpriz görev!

Trials of the Gods

Geçen ay Trials of Gods'ta Anubis ve Sobek'le mücadele edenlere, bu ay üçlünün son savaş tanrıçası Sekhmet'le karşı karşıya geleceklerini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Antik Mısır'ın en acımasız avcısıyla yüzleşmeye hazır mısınız?

Bu arada Kasım ayında Anubis ve Sobek'le savaşmayı kaçırdıysanız endişelenmeyin, çünkü Aralık ayında onlarla tekrar karşılaşacaksınız.

Oyun içi mağaza güncellemeleri

Gladiator Items Pack – 12 Aralık

origins

Paket içeriği: Spaniard’s Armor (zırh), Palladium shield (kalkan), Hercules' Gladius (kılıç), Labrys (ağır bıçak) ve Neptune’s Grasp (mızrak)

Wacky Items Pack – 26 Aralık

Wacky eşya paketi bir binek ve dört silah içeriyor. Daha fazla bilgi kısa süre içinde paylaşılacak, bu arada hızlı bir ipucu: Bu paket, banyo havlusu kıyafeti için mükemmel bir uyum olacak.

Assassin's Creed Origins için Sezon Geçişi şu an satın alınabilir olsa da, ücretsiz içerik güncellemeleri 2018'e kadar devam edecek.