Assassin’s Creed Origins DLC'leri ve ücretsiz güncelleme detayları

Assassin’s Creed Origins DLC'leri ve ücretsiz güncelleme detayları
Bugün Ubisoft, Assassin's Creed Origins DLC'leri ile çıkışı ve sonrasında planladığı güncellemeler hakkında açıklama yaptı. Aşağıda, her bir paket ve kısa bir açıklama da dahil olmak üzere tüm ücretli içeriğin...

Bugün Ubisoft, Assassin's Creed Origins DLC'leri ile çıkışı ve sonrasında planladığı güncellemeler hakkında açıklama yaptı. Aşağıda, her bir paket ve kısa bir açıklama da dahil olmak üzere tüm ücretli içeriğin bir listesini bulabilirsiniz. Yeni içerikler gelecek yılın Mart ayına kadar gelecek:

DLC 1 - The Hidden Ones: Bu hikaye odaklı genişleme, oyuncuları yeni bir bölgede işgalci bir Roma kuvvetiyle savaştıkları, Assassin's Creed Origins olaylarından yıllar sonra Kardeşlik'in büyümesine götürüyor. Bu genişleme, oyuncuların karakter ilerlemelerini sürdürmelerine izin vererek seviye sınırını yükseltecek. Ocak 2018'de çıkması planlanıyor.

DLC 2 - The Curse of the Pharaohs: Mısır mitolojisine odaklanan hikayeye dayalı genişleme ile oyuncular ölümsüz firavunlarına karşı savaşacak ve yeni, mistik bir alemi keşfedecek. Yolculuklarında, Anubis savaşçıları, akrepler ve daha fazlası gibi ünlü Mısırlı hayvanlarıyla karşıyor ve ölen firavunları hayata döndüren lanetin sebebini araştırıyorlar. The Curse of the Pharaohs daha fazla seviye arttıracak ve yeni Yetenekler tanıtacak. 2018 yılının Mart ayında sunulması planlanıyor.

The Roman Centurion and Horus Paketleri: Yeni bir kıyafet, silah, kalkan ve binek hayvanı dahil olmak üzere iki özel eklenti paketi. Kasım 2017'de çıkması bekleniyor.

500 Helix Kredisi paketi, oyunun  kullanılabilecek.

Calamity Blade: Özel, nadir bir silah. Oyunun yayınlanmasıyla kullanılabilecek.

Yukarıda listelenen içeriğin tamamı Sezon Geçişi'nde yer alacak.

Aşağıda okuyacağınız içeriklerin bir kısmı açılış etkinlikleri şeklinde gelecek:

The Trials of the Gods: Destansı boss, özel zamanlı etkinlikler sırasında Mısır tanrılarına karşı savaş verirken, zafer kazanan oyuncular prestijli ödüller alacaklar.

The Nomad’s Bazaar: Göçebe bir tüccar, oyuncuların gizemli ve egzotik ödüller kazanmaları için günlük görevler verir. Oyunun açılışıyla kullanılabilir.

Fotoğraf Modu: Oyuncular, Mısır manzarasının güzelliğini yakalayabilir, paylaşabilir ve diğer oyuncuların çektiği oyun içi resimleri keşfedebilirler. Oyunun açılışında kullanılabilir.

Horde Mode: Oyuncular Gladyatör Arena'sında bitmeyen bir düşman dalgasına karşı savaşacaklar. Skorlarını arkadaşlarıyla karşılaştırıp, eş zamansız meydan okumalar yapabilecekler. 2018 yılının başında piyasaya sürülecek.

Keşif Turu: Bu yeni eğitim modu, Assassin's Creed Origins dünyasını savaşsız bir yaşam müzesine dönüştürüyor ve herkese, tarihçiler ve Mısırlılar'ın rehberliğinde düzenlenecek turlar aracılığıyla Eski Mısır hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı sunuyor. 2018 yılının başında yayınlanacak.