Assassin's Creed Mirage Zengin Bağdat Tarihi Özelliğini İçeriyor

Assassin's Creed Mirage Zengin Bağdat Tarihi Özelliğini İçeriyor
Assassin's Creed Mirage oyununun zengin bir Bağdat tarihine sahip olacağı belirtildi.

Kendilerini tarih meraklısı olarak görenler için, dönemin kültürü, sanatı, bilimi, siyaseti ve inançları hakkında insanca mümkün olduğunca çok şey öğrenmek amacıyla net bir hedefle 9. Yüzyıl Bağdat'ına dalmaya hazırlanın. Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın bir tür 'Bağdat Tarihi' hikayesine sahip olacağını açıkladı. Oyuncu şehri Basim olarak keşfederken, bir dizi araştırma odaklı akademik makale aracılığıyla onları eğitecek 66 tarihi yeri ortaya çıkarabilecek ve çabalarının karşılığını alıyor.

assassins-creed-mirage-zengin-bagdat-tarihi-ozelligini-iceriyor-1.jpeg

Assassin's Creed Mirage bir tür Bağdat Tarihi hikayesine sahip

Assassin's Creed, eğitici olma konseptinden hiçbir zaman uzaklaşmadı. Assassin's Creed Origins'in 2017'de piyasaya sürülmesinden bu yana Ubisoft, oyuncuların bu açık dünya destanlarında tasvir edilen ortamları herhangi bir geleneksel hedef veya savaş tarafından engellenmeden ve açık bir şekilde öğrenme hedefiyle keşfetmelerine olanak tanıyan 'Keşif Turu' oyun modlarını tanıttı.

assassins-creed-mirage-zengin-bagdat-tarihi-ozelligini-iceriyor-2.jpg

Assassin's Creed Odyssey ve Assassin's Creed Valhalla için Discovery Tour yayınlanmıştı ve şimdi Mirage, 'History of Baghdad' özelliği ile benzer bir şeye kavuşacak gibi görünüyor. Ancak buradaki fark, Discovery Tour modları ayrı enstalasyonlar olsa da, History of Baghdad AC Mirage'ın ana hikayesinin hemen yanında yer alıyor.