Assassin's Creed: Codename Jade'in İlk Kapalı Betası Ağustos'ta Başlıyor

Assassin's Creed: Codename Jade'in İlk Kapalı Betası Ağustos'ta Başlıyor
Assassin's Creed: Codename Jade adlı oyunun ilk kapalı beta sürümü Ağustos ayından itibaren başlıyor.

Ubisoft, Tencent's Level Infinite'in Antik Çin'de geçen oynaması ücretsiz mobil oyunu Assassin's Creed: Codename Jade'in ilk kapalı beta sürümünün 3 Ağustos'ta başlayacağını doğruladı. Geçen Eylül ayında duyurulan Codename Jade, MÖ 2. yüzyıl Çin'inde geçen ve Qin hanedanını konu alan tam teşekküllü bir açık dünya Assassin's Creed oyunudur.

assassins-creed-codename-jadein-ilk-kapali-betasi-agustosta-basliyor-1.jpg

Ubisoft yeni oyununun kapalı betasını açıyor

Oyuncular, Codename Jade'de kendi karakterlerini yaratırlar ve sonunda yakın arkadaşları ihanete uğradıktan sonra intikam arayışına girerler. Ubisoft, "Ama görevlerinin derinliklerine indikçe, geçmişle ilgili sırları ve değer verdikleri her şeyi yok etmekle tehdit eden güçlü bir gücü ortaya çıkaracaklar" diye tanıtıyor.

assassins-creed-codename-jadein-ilk-kapali-betasi-agustosta-basliyor-2.jpg

"İmparatorluk sınırlarının dışındaki Çin Seddi'nden imparatorluk başkenti Xianyang'a," diye devam ediyor yayıncı, "eski tarih ve gizli tehlikelerle dolu bir dünyada yolculuk edin. Xiongnu'ya karşı savunun ve daha büyük sorumluluklar üstlenerek komploları ortadan kaldırmak için çalışın ve yeni zorluklarla karşı karşıya."

assassins-creed-codename-jadein-ilk-kapali-betasi-agustosta-basliyor-3.jpg

Ubisoft, Haziran ayında bir Codename Jade kapalı betasının bu yaz geleceğini doğruladı ve aynı zamanda katılmak isteyenler için ön kayıt açtı. Ancak şimdi, "ilk" kapalı betasının resmi bir başlangıç tarihi var ve iOS ve Android için 3 Ağustos'ta başlayacaktır. Kayıt açık olmaya devam ediyor ancak Ubisoft, ilk kapalı betanın yalnızca Kuzey Amerika ve Batı Avrupa'da rastgele seçilen sınırlı sayıda oyuncuya sunulacağını belirtiyor. Kayıt yaptıranların öncelikle 17-27 Temmuz tarihleri arasında e-postayla gönderilecek bir anketi yanıtlamaları gerekecektir. Bundan sonra, başarılı başvuru sahipleri 27-31 Temmuz tarihleri arasında davetlerini alacaklar ve ön indirme 1 Ağustos'ta başlayacaktır. Son olarak, Codename Jade kapalı betası 3-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecektir.