Ark: Survival Evolved Çıkış Tarihi Ertelendi

Ark: Survival Evolved Çıkış Tarihi Ertelendi
Ark: Survival Evolved'un çıkış tarihinin ertelendiği, yapımcı Wildcard tarafından duyuruldu.. Oyunun tam sürümü 29 Ağustos'ta PS4, Xbox One ve PC platformları çıkacak.İki yıldır erken erişimde olan oyunun çıkış tarihi...

Ark: Survival Evolved'un çıkış tarihinin ertelendiği, yapımcı Wildcard tarafından duyuruldu.. Oyunun tam sürümü 29 Ağustos'ta PS4, Xbox One ve PC platformları çıkacak.

İki yıldır erken erişimde olan oyunun çıkış tarihi 8 Ağustos olarak planlanmıştı. Wildcard blog'unda yaptığı açıklamasında durumu "Bugün itibariyle ARK satış için gerekli Gold Master ve sertifikasyonunu tamamladı. Süreç beklediğimizden daha uzun sürdü ve oyunun çıkış tarihi 29 Ağustos'a ertelendi. Gecikmeden negatif etkilenen herkesten içtenlikle özür diliyoruz. Berbat! Ne istediğimiz buydu, ne de planladığımız, ne de şimdiki geldiğimiz nokta.. Bu konuyu daha önce ele almak istedik, ancak neler olacağından tamamen emin olana dek herhangi bir açıklama yapmak istemedik." şeklinde paylaştı.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved'un indirilebilir içeriği Ragnarok ne zaman çıkacak?

Oyunun indirilebilir içeriği Ragnarok'un da 29 Ağustos'ta çıkacağını belirten Wildcard, harita büyüklüğünün %25 artacağını; yeni bitki örtüleri, yeni kıyı bölgesi Wyvern kanyonu, destansı bir boss, yeni ilerleme geliştirmeleri ve bir de 'gizemli bir şey' hazırladıklarını belirtti.