Apex Legends yeni mod ekliyor!

Apex Legends yeni mod ekliyor!
Popüler Battle Royale oyunu Apex Legends yeni bir TDM modu alıyor.

Apex Legends 16. Sezon ile birlikte oyuncuların oyunun lansmanından bu yana çok istediği bir modu getiriyor. Bir etkinlik sırasında tasarım direktörü Evan Nikolich, merakla beklenen oyun modunu duyurdu. Modun, Apex Legends'in en yeni sezon olan Revelry ile birlikte 14 Şubat'ta çıkacağını belirtti. Ayrıca temel deneyimi geliştirmeye odaklanacaklarını da belirtti. Oyun modu tasarımcısı Marty Wong, topluluğun bir süredir bunu istediklerini söyledi.

apex-legends-yeni-mod-ekliyor

Apex Legends'e gelecek TDM modu hızlı tempolu oluyor

Geliştiriciler, Apex Legends'ın TDM modunda, yukarıdan Battle Royale modunda olduğu gibi düşüşlerin olmayacağını söyledi. Modda, sadece ölümler ve hızlı yeniden doğuşlar yer alıyor. Bu tür etmenler de modun, hızlı ve tempolu olmasını sağlıyor. 6v6 kapasiteye sahip olacak mod, 30 kişiyi öldürünce sona eriyor. Hedefe ulaşan ilk takım raundu kazanıyor. İki raundu kazanan ise oyunun galibi oluyor.

Maçın başında, bir teçhizat seçimi yapıyorsunuz. Setin içerisinden kendi tercihinize göre yakın mesafe, ağır, taarruz, uzman gibi seçenekleriniz bulunuyor. Maç boyunca karakterinizi ve teçhizatınızı değiştirme şansına sahipsiniz. Harita boyunca da bazı silahlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Apex Legends sadece TDM modunu eklemekle de kalmıyor. Başka bir modu da yapımdan tamamen kaldırıyor.

apex-legends-yeni-mod-ekliyor

Nikolich, 3v3 modunun Apex'in temel savaş döngüsünü sağlamak için hedefi tutturamadığını belirtti. Tasarımcı Marty Wong oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bu noktada, "Arenalar, Battle Royale modunun daha küçük bir dilimi olacaktı. Sonuçta, biraz daha terletici, daha yüksek bahisli bir moddu. Pek çok oyuncu, hata yapamayacakları hissine kapılırdı. Her zaman çok sıkı oynamak zorunda kalırlardı. Apex'e yeni oyuncular için daha fazla erişilebilirlik sağlamayı düşünüyoruz." dedi.

Apex Legends 16. Sezon, Arenalar yerine başta TDM modunu sunuyor. Oyunun yeni sezonu 14 Şubat itibariyle oyuncuların karşısına çıkıyor.

Sizler Apex Legends hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!