Apex Legends, Imperial Guard etkinliği alıyor

Apex Legends, Imperial Guard etkinliği alıyor
Respawn Entertainment,Apex Legendsiçin 4. yıldönümü kutluyor. Imperial Guard etkinliği toplam 24 adet kozmetik getiriyor. Buna ek olarak, oyuncuların Deathmatch, Gun Run ve Comtrol gibi fan-favori modlarını deneyimlemelerini sağlıyor....

Respawn Entertainment,

Apex Legends

için 4. yıldönümü kutluyor. Imperial Guard etkinliği toplam 24 adet kozmetik getiriyor. Buna ek olarak, oyuncuların Deathmatch, Gun Run ve Comtrol gibi fan-favori modlarını deneyimlemelerini sağlıyor. Yeni bir mixtape çalma listesi de vadediyor. Koleksiyon etkinliği 7 Mart itibariyle başlıyor.

apex-legends-imperial-guard-etkinligi-aliyor

Respawn Entertainment, Apex Legends için Imperial Guard etkinliği getiriyor

Oyuncular, Wraith'in efsanevi cildinden Loba'nın Roma'dan ilham alan zırhına kadar 24 sınırlı kozmetiklerin kilidini açıyor. Imperial Guard etkinliği, oyunu oynamak için birtakım ürün sunan yeni bir ödül parçası ekliyor. Etkinlik öğeleri için tüm işçilik metal parçaları yüzde 50 azalıyor. Yani oyuncular koleksiyondaki tüm öğeleri, eşyaların normal maliyetinin yarısına hazırlama imkanına sahip oluyor. Ödülü takip eden iki koleksiyon etkinlik paketi ve üç normal Apex paketi geliyor. Bu da oyuncuların günde 1.400 puana kadar kazanmasına olanak tanıyor.

[embed]

Etkinlikten önce 24 etkinlik öğesinin kilidini açan oyuncular, Wraith's Hope's Down Heirloom'u otomatik olarak alıyor. Karakter, Japon temalı bir ciltle yeni bir görünüme sahip oluyor. Loba ise oyuncuları yeni bir efsanevi kıyafetle Roma çağına geri götürüyor. Pist ödülünde tamamlanacak her bir zorluk Battle Pass için dahil oluyor. Yani bu noktada, aynı anda birden fazla zorluğu tamamlayabiliyorsunuz.

apex-legends-imperial-guard-etkinligi-aliyor

Wraith Kunai, renk varyasyonları, yeni animasyonlar ve bir afiş dahil birtakım yeni ayrıntı Hope's Dawn Heirloom'a yükseliyor. Orijinal Kunai'ye sahip oyuncular yeni yadigarı öldürüyor. Etkinlikten sonra, oyuncular parçalarını orijinal Kunai ya da Hope's Dawn'dan Mythics Store sekmesinden geçiriyor. Burada sınırlı süreli teklifler de buluyor. Deadly Relic, Envious Attitude, Down Right Piece ve Spirit of Protection mağaza sayfasında indirimli fiyatla oyuncuların karşısına çıkıyor.

apex-legends-imperial-guard-etkinligi-aliyor

Son olarak, oyuncular Deathmatch, Gun Run ve Control modlarının rotasyonunda becerilerini geliştirmek için yeni mixtape çalma listesine erişiyor. Bu noktada modlara dayalı bir eşleşme başlatma gereksinimleri ayarlanıyor. Battle Royale modunu başlatmak için en az 30 oyuncu lobide yer almalıdır.

Sizler Apex Legends hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!