Anthem, EA Access ve Origin Access kütüphanelerine eklendi

Anthem, EA Access ve Origin Access kütüphanelerine eklendi
Electronic Arts'ın açık dünya aksiyon oyunu Anthem lansmandan 7 ay sonra EA Access ve Origin Access kütüphanelerine dahil oldu. EA Access ve Origin Access'te Anthem Standart Sürüm sunulacak ancak PC platformunda Origin Access Premier...

Electronic Arts'ın açık dünya aksiyon oyunu Anthem lansmandan 7 ay sonra EA Access ve Origin Access kütüphanelerine dahil oldu. EA Access ve Origin Access'te Anthem Standart Sürüm sunulacak ancak PC platformunda Origin Access Premier aboneleri her bir Javelin sınıfı için ekstra zırh sunan Legion of Dawn sürümüne erişebilecekler.

Anthem şu anda EA Access hizmetinin bulunduğu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında mevcut. Oyun lansman öncesinde abonelere sunulan ve 10 saatlik bir önizleme sağlayan "İlk Sen Oyna" denemesinin parçası olmuştu. Bir sonraki İlk Sen Oyna denemesi tüm platformlar için 19 Eylül'de FIFA 20 ile yapılacak. Ayrıca PC'deki Premier aboneleri oyuna sınırsız erişebilecekler.

Anthem geçtiğimiz haftalarda gecikmeli de olsa Cataclysm oyun sonu etkinliğini ekleyen önemli bir güncelleme aldı. Electronic Arts ve BioWare oyunu sürekli destekleyerek yeni markasının geleceği için dplanlar yaptığını söylese de toplulukta hayal kırıklığı yarattı ve ticari olarak da başarıyı yakalayamadı.

Son olarak EA Acces'e katılan diğer oyunlar şöyle:

  • Out of the Park Baseball 20 (basic edition)
  • The Escapists 2
  • Ultimate Chicken Horse
  • Vambrace: Cold Soul
  • Yooka-Laylee

EA Access hizmeti Temmuz ayında PlayStation 4'e de gelmişti. Hizmetin başlamasıyla platformda sunulan oyunların listesine buradan erişebilirsiniz.