2K Games'in eski başkanı Amazon Game Studios'a katıldı

2K Games'in eski başkanı Amazon Game Studios'a katıldı
Christoph Hartmann, Amazon Game Studios'a Oyun Stüdyoları Başkan Yardımcısı olarak katıldı. Hartmann, Take-Two'da yirmi yılını Başkan olarak ve 2K Games'in kurucusu olarak geçirdi. Ekipleri daha önce Borderlands, Bioshock...

Christoph Hartmann, Amazon Game Studios'a Oyun Stüdyoları Başkan Yardımcısı olarak katıldı. Hartmann, Take-Two'da yirmi yılını Başkan olarak ve 2K Games'in kurucusu olarak geçirdi. Ekipleri daha önce Borderlands, Bioshock ve NBA 2K gibi eleştirmenlerce beğenilen oyunlarda çalıştılar.

Christoph Hartmann Amazon Oyun Stüdyolarının yönetiminde olacak

Christoph Hartmann, Amazon Game Studios ve şirketin pazarlama organizasyonu bölümünün başkanı olacak. İlk olarak New World ve Crucible gibi gelecek oyunlarda çalışarak işe başlayacak ve Amazon ekibiyle ufukta bazı sürprizleri de beraberinde getirecek. Bu oyunların her ikisi de Twitch dostu olacak şekilde tasarlandı. Amazon'un platforma sahip olduğu düşünülürse anlamlı bir hamle olduğu söylenebilir.

Amazon Game Studios Christoph Hartmann

Christoph Hartmann, Amazon Game Studios'un resmi blogunda kariyerindeki bu büyük değişiklik hakkında konuştu:

"Günümüzde dünyanın en sevilen eğlence formu olan oyunlar, yüz milyonlarca insanı birbirine bağlamakta. AGS'deki takımlar arasında, AWS, Twitch ve Twitch Prime'ın küresel toplulukları ve Amazon'daki diğer tüm varlıkların inanılmaz araçları ve teknolojisi arasında, dünyayı bir sonraki seviyeye taşımak için kurulan az sayıda şirket var. Amazon'un son derece yetenekli ve tutkulu ekibinin bir parçası olmaktan, oyunun ayırt edici özelliklerini bir araya getirmek, tüm dünyadaki insanlara inanılmaz deneyimler taşımak ve gelecek yıllar için bir oyun mirası oluşturmaktan onur ve gurur duyuyorum."

Kaynakları ve doğru yeteneklerle Amazon Game Studios, büyük bir oluşum inşa edebilir. Christoph Hartmann'ın katılımı gözümüzü Amazon Game Studios'ta tutmamız gerektiğini gösteriyor.