Alien serisi için yeni oyun projesi açıklandı!

Alien serisi için yeni oyun projesi açıklandı!
Twentieth Century Fox'un oyun kanadı FoxNext Games, Alien serisi için yeni bir çevrimiçi nişancı oyunu yapmak için geliştirici Cold Iron Studios'u satın aldıklarını açıkladı. Ünlü film serisiden esinlenilecek olan yeni oyun PC...

Twentieth Century Fox'un oyun kanadı FoxNext Games, Alien serisi için yeni bir çevrimiçi nişancı oyunu yapmak için geliştirici Cold Iron Studios'u satın aldıklarını açıkladı. Ünlü film serisiden esinlenilecek olan yeni oyun PC ve konsollara gelecek. FoxNext, bugüne kadar çoğunlukla faaliyet gösterdiği mobil platformlardan çekilecek.

Fox Games başkanı Aaron Loeb, Cold Iron Studios'un şaşırtıcı tasarımı ve geliştirme yeteneği ile çok oyunculu, çok yönlü harika bir oyun portföyü oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Birlikte, sevilen Alien evreninin gizemlerini sunacak, aksiyon dolu bir dünya yaratmayı planlıyorlar.

Tecrübeli geliştirici kadrosuyla Alien serisinde yeni bir soluk hedefleniyor!

Cold Iron Studios, 2015 yılında Metroid Prime 3, Bioshock Infinite ve Neverwinter gibi oyunlarda çalışmış, bir grup tecrübeli girişimci tarafından kuruldu. O zamandan günümüze, ekip 25 kişiye ulaştı ve Silikon Vadisi'nde bir ofise taşındı.

Bu Alien oyunu hakkında daha fazla açıklama gelmesi ve projenin ilerleyişi muhtemelen biraz zaman alacak. Ancak elimizdeki ayrıntılar bile umut verici görünüyor. Serinin hayranları daha önce yapılan oyunların başarısızlığını örtecek bir çalışmaya açlar.