Akbank 22000 TL ödemeleri başlattı! TC kimlik numarasına göre ödeme!

Akbank 22000 TL ödemeleri başlattı! TC kimlik numarasına göre ödeme!
Akbank 22000 TL ödemeleri başlattı! TC kimlik numarasına göre ödeme!

Akbank, ihtiyaç sahibi bireysel müşterilerine yönelik yepyeni bir finansal çözüm sunuyor! Gelir belgesi olmadan 22.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile herkesin kullanımına açık. Akbank müşterileri için uygun faiz oranlarıyla ödeme kolaylığı da sağlanıyor.

Uygulanan Başvuru Koşulları:

Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler için belirlenen başvuru koşulları şu şekilde:

  • Akbank müşterisi olmak
  • Yüksek kredi notuna sahip olmak
  • Önceki dönemlerde kredi veya kredi kartı kullanmış olmak

Hızlı ve Kolay Başvuru İmkanı:

Acil nakit ihtiyacı olanlar için Akbank, SMS ile başvuru imkanı sunuyor. Cep telefonundan "Kredi [Boşluk] TC Kimlik Numarası" mesajını 44 25 numarasına göndererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Onay almanız durumunda, Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi başvurusunu tamamlayabilir ve onaylanan tutarı hemen hesabınıza alabilirsiniz, şubeye gitmeye gerek kalmaz.

Herkes İçin Geçerli:

Akbank müşterisi olmayanlar için en yakın Akbank şubesine giderek kimlikleriyle birlikte başvuru yapabilirler. Emekliler, sigortalı çalışanlar ve devlet memurları da Akbank üzerinden bireysel tüketici kredisi imkanından faydalanabilirler.

Finansal Rahatlık Sizinle:

Bu özel kampanya, nakit ihtiyacınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak isteyen herkese kapılarını açıyor. Akbank, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, gelir belgesi olmadan nakit kredi imkanı ile finansal rahatlığı sizinle buluşturuyor.