Activision 2018'de gelecek oyunlar için planlarını açıkladı!

Activision 2018'de gelecek oyunlar için planlarını açıkladı!
Activision yıllık faaliyet raporunu yayınladı ve gelecek yapımların bir bölümü ortaya çıktı. Şirket, kütüphanesindeki bazı oyunların yenilenmiş (remastered) versiyonlarının 2018'de yayınlanacağını belirtti. Şirketin...

Activision yıllık faaliyet raporunu yayınladı ve gelecek yapımların bir bölümü ortaya çıktı. Şirket, kütüphanesindeki bazı oyunların yenilenmiş (remastered) versiyonlarının 2018'de yayınlanacağını belirtti. Şirketin başlıkları çoğul belirtmesi yeniden düzenlenecek birkaç oyun olduğuna işaret ediyor olabilir.

Activision'un yıllık raporundan ilgili kısım:

"2018 yılının ikinci yarısında World of Warcraft: Battle for Azeroth ve yeni Call of Duty oyunumuzu piyasaya sürmeyi planlıyoruz. Ek olarak, Hearthstone ve Destiny 2 için genişleme paketleri de dahil olmak üzere çeşitli oyunlar için sürekli içerik sunmayı bekliyoruz. Ayrıca Overwatch için oyun etkinlikleri ve Call of Duty: WWII için harita paketlerinin yanı sıra kütüphanemizdeki oyunların yenilenmiş sürümleri de hedeflerimiz arasında. Ayrıca, 2018 yılına kadar King'den sosyal casino oyunu da dahil olmak üzere en az iki yeni mobil başlık da yayınlamayı umuyoruz."

Activision'un oyun kütüphanesinin ne kadar büyük olduğu göz önüne alındığında, bu açıklama birçok anlama gelebilir. Call of Duty: Modern Warfare 2'nin yenilenmiş sürümü veya Crash Bandicoot'un geçen sene aldığı gibi Spyro the Dragon üçlemesine yenileme gelebilir.