Activision, Transformers oyunlarını dijital mağazalardan kaldırıyor!

Activision, Transformers oyunlarını dijital mağazalardan kaldırıyor!
Steam veya PlayStation Network'ten Transformers video oyunları satın almayı düşünenler için artık çok geç. Activision, 2014'te yayınlanan The Legend of Korra da dahil olmak üzere tüm oyunları dijital mağazalardan çekti.Marvel...

Steam veya PlayStation Network'ten Transformers video oyunları satın almayı düşünenler için artık çok geç. Activision, 2014'te yayınlanan The Legend of Korra da dahil olmak üzere tüm oyunları dijital mağazalardan çekti.

Marvel oyunları ile aynı kaderi paylaşıyorlar

War for Cybertron, Fall of Cybertron, Rise of the Dark Spark ve Transformers: Devastation'un mağazalardan kaldırılması @lashman tarafından Twitter'da duyuruldu. PlayStation Store'da da aynı şekilde şekilde, oyunların artık Sony'nin mağazasında da bulunmadığı, yalnızca disc-only Transformers başlıklarının listelendiği birkaç liste görünüyordu. Activision, çekilen oyunlarla ilgili yorumlara cevap vermedi. 2014 yılının sonlarına doğru kaldırılan Marvel oyununda olduğu gibi, sorunun lisansla ilgili olması büyük ihtimal.

Oyunların bir şekilde geri gelme ihtimali her zaman var. Ancak bu düşük bir ihtimal gibi görünüyor ve çoğunlukla yenilenmiş kötü bir sürümle geri dönme ihtimalleri de oluyor.