Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg görevinden ayrılıyor

Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg görevinden ayrılıyor
Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg, sekiz yıldır sürdürdüğü görevinden Mart ayında ayrılacağını açıkladı. Hirshberg, yayın devinin CEO'su olarak Call of Duty, Destiny ve Skylanders gibi çeşitli oyunlardan sorumluydu.Duyuruyla...

Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg, sekiz yıldır sürdürdüğü görevinden Mart ayında ayrılacağını açıkladı. Hirshberg, yayın devinin CEO'su olarak Call of Duty, Destiny ve Skylanders gibi çeşitli oyunlardan sorumluydu.

Duyuruyla ilgili yapılan açıklamada Hirshberg, CEO olduğu dönemde geçirdiği zamanı değerlendirdi ve harika bir deneyim olarak nitelendirdi. "Activision CEO'su olarak hizmet etmek, onur ve heyecandı." dedi. "Bu muhteşem bir şirket. Hayranlarımız için başkalarının yapamadığı ölçekte destansı tecrübeleri rutin olarak sunuyor. Sahip olduğum inanılmaz takıma hayranlık duydum. Bana bu dönüşüm fırsatını verdiği ve yaratıcı bir kişilik olarak bana bu ölçekte liderlik rolü ve vizyon yüklediği için Bobby'ye minnettarım."

Call of Duty: WWII ile güzel bir veda...

Aynı açıklamada, Blizzard Activision CEO'su Bobby Kotick, Hirshberg'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve şirketteki görevi süresinde Activision'ın rekorlara başarılara imza attığını belirtti. "Ekibini, serilerini ve işletmeyi harika bir noktada bırakıyor ve benim tam desteğim ve takdirimle gidiyor."

Şu an Activision Blizzard, şu anda şirketin bir sonraki CEO'sunu arıyor ve yeni isim muhtemelen Mart ayına doğru kesinlik kazanır. Rekor satışlar ve başarılarla yoluna devam eden Call of Duty: WWII'nun çıkışıyla birlikte, Hirshberg şirketle olan görev süresini son derece yüksek bir seviyede tamamlamış oldu.