50 Cent yeni bir oyunu üzerinde çalışmak istiyor!

50 Cent yeni bir oyunu üzerinde çalışmak istiyor!
Curtis "50 Cent" Jackson, 2009 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanan Blood on the Sand'in ardından üçüncü bir video oyunu üzerinde çalışmak istediğini açıkladı. Ünlü rapçiGameSpot'a, hali hazırda...

Curtis "50 Cent" Jackson, 2009 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanan Blood on the Sand'in ardından üçüncü bir video oyunu üzerinde çalışmak istediğini açıkladı. Ünlü rapçi

GameSpot

'a, hali hazırda bazı fikirleri olduğunu açıkladı ve konseptin "benzersiz" olmasını istediğini belirtti.


"Kesinlikle ilgileniyorum. Bugün, yarın için geliştirdiğim konsepte dayalı bir şeyler yapabilirim. 

Sadece doğru konsepti bulmam gerekiyor. Dokunduğum herşey, benzersiz olmak istiyorum. Özel olmasını istiyorum. Düşünüyorum da, çünkü bunlar benden daha uzun süre burada olacak... Başka bir oyunla ortaya çıktığımda, bunun uzun süre zevk alacağımız bir şey olduğundan emin olmak isterim."


Önceki 50 Cent oyunları beklentilerin altında kalmıştı

2006'daki Bulletproof'dan daha iyi değerlendirmeler almasına rağmen, Blood on the Sand hayal kırıklığı yaratan satışlarla karşılaşmıştı. 2009'dan son rakamlara göre, oyun o yılın Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde 56.000 adet sattı.

O sıralarda bile, 50 Cent üçüncü bir oyunda çalışmak istiyordu ve ve üçüncü bir oyun için "Umarım bunu yapabiliriz." demişti. Mayıs 2009'da MTV'deki konuşmasında, hayranlarının Blood on the Sand'den hoşlandıklarını belirtti. "Çevrimiçi bazı insanlarla oynama fırsatım oldu. Bu beni heyecanlandıran ve beni tanıyan insanlara ulaşmanın başka bir yoluydu."