369.000 TL'ye otomobil sahibi olabilirsiniz! Araba almak isteyenlere flaş duyuru geldi!

369.000 TL'ye otomobil sahibi olabilirsiniz! Araba almak isteyenlere flaş duyuru geldi!
Eylül ayı geldiğinde, sıfır araba sahibi olma hayali kuranlar için büyük bir fırsat kapısı aralandı.

Araba almak isteyenlere flaş duyuru geldi! 369.000 TL'ye otomobil sahibi olabilirsiniz- Eylül ayı geldiğinde, sıfır araba sahibi olma hayali kuranlar için büyük bir fırsat kapısı aralandı. Citroen, sıfır araç sahibi olmak isteyenlere özel avantajlar sunan bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Citroen Ami ve diğer modellerde geçerli olan bu kampanya, 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Citroen Eylül Ayı Kampanyası Detayları

Citroen'in Eylül ayı kampanyası kapsamında sunulan avantajlar oldukça çekici. İşte kampanya detayları:

Citroën Ami Modelinde 150.000 TL Kredi Kampanyası: Citroen Ami modeli için sunulan bu kampanyada, 150.000 TL'ye kadar kredi kullanarak araç sahibi olma fırsatını yakalayabilirsiniz. 24 ay vade seçeneği ile %1,99 faiz oranıyla ödeme kolaylığı sağlanıyor.

369-000-tlye-otomobil-sahibi-olabilirsiniz.jpg

Diğer Modellerde de Özel Fırsatlar: Citroen, Ami dışındaki diğer modeller için de cazip kampanyalar sunuyor. Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën C4, Citroën Elektrikli ë-C4, Citroën C4 X, Citroën Elektrikli ë-C4 X, Citroën C5 Aircross, Berlingo Kombi, Berlingo Van, Jumpy Spacetourer ve Jumper modelleri için 150.000 TL'ye kadar kredi kullanarak sıfır araç sahibi olabilirsiniz. 12 ay vade seçeneği ile %1,99 faiz oranıyla ödeme avantajı sunuluyor.

Fırsatların Geçerlilik Tarihi: Bu özel finans kampanyası ve fiyatlar, 2023 model yılı Citroën modelleri için 30 Eylül 2023 tarihine kadar tüm Citroën Yetkili Satıcılarında geçerli olacaktır.

Stoklarla Sınırlıdır: Kampanya stoklarla sınırlıdır, bu nedenle acele ederek avantajlı fırsatları değerlendirmeniz önerilir.

Citroen'in Eylül ayı kampanyası, sıfır araç sahibi olma hayalinizi gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor. Bu fırsatları kaçırmamak için en yakın Citroën Yetkili Satıcısı ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Unutmayın, bu fırsatlar 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli!