3 banka açıkladı! Limitsiz kredi kartından sonra ihtiyaç kredisi başladı

3 banka açıkladı! Limitsiz kredi kartından sonra ihtiyaç kredisi başladı
3 banka açıkladı! Limitsiz kredi kartından sonra ihtiyaç kredisi başladı

Garanti Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu özel kampanya, banka şartlarına uyan tüm vatandaşlara belirli politikalar çerçevesinde 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu bankalar aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirdiğinizde, kimlik numaranız üzerinden kredi kullanma fırsatını hızlı ve kolayca elde edebilirsiniz. Bu kampanyaya katılarak 3 ay erteleme seçeneğiyle ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz, ancak kredi puanınızın uygun olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan vatandaşların emekli maaşı alıyorlarsa emekli maaşı müşterisi olmaları veya sigortalı olarak çalışıyorlarsa son işyerlerinde en az 6 ay çalışıyor olmaları gerekmektedir.

Bu üç banka, nakit ihtiyacı olan kişilere özel olarak ilk kredi kampanyasını sunmaktadır. Başvurularınızı Garanti Bankası üzerinden yapmak isterseniz, bankanın internet sitesine giriş yapabilir veya mobil uygulamayı kullanarak internet bankacılığı üzerinden kredi alabilirsiniz. Ayrıca en yakın Garanti Bankası şubesine giderek kimlik belgenizle gelir belgesi olmadan başvuruda bulunabilir ve kredi notunuzun değerlendirilmesi sonucunda onay alırsanız hemen kredi kullanabilirsiniz.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirmek isterseniz, 36 ay vadeli yüksek limitli kredileri alabilirsiniz. Cep telefonunuzdan SMS atarak veya bankaların mobil uygulamalarını kullanarak internet bankacılığı ve internet şubesi üzerinden gelir belgesi olmadan başvuru yapabilirsiniz. Bu başvurular sonucunda nakit ihtiyacınız olan kişilere 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır.