2. el otomobil almak artık çantada keklik! 3 ay ödemesiz para veriliyor! Vakıfbank'tan 250 bin TL taşıt kredisi!

2. el otomobil almak artık çantada keklik! 3 ay ödemesiz para veriliyor! Vakıfbank'tan 250 bin TL taşıt kredisi!
Son dönemde ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan artış, otomobil almak isteyen vatandaşların hayallerini suya düşürdü.

3 ay ödemesiz para veriliyor! Vakıfbank'tan 250 bin TL taşıt kredisi! 2. el otomobil almak artık çantada keklik- Son dönemde ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan artış, otomobil almak isteyen vatandaşların hayallerini suya düşürdü. Bu durum, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları bankaların sunduğu kredilere yönlendirdi. Ancak bankaların taşıt kredilerindeki yüksek faiz oranları, birçok kişiyi bu seçenekten uzaklaştırdı. Fakat Vakıfbank'ın sunduğu kredi teklifi, binlerce vatandaşın ilgisini çekiyor.

Vakıfbank, ikinci el araç almak isteyenlere özel bir destek paketi sunuyor. Banka, araç fiyatlarının yükselmesi ve taşıt kredisi faiz oranlarının artmasıyla birlikte, vatandaşların araba sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için cazip bir fırsat sunuyor. Vakıfbank, müşterilerine düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme planlarıyla 2. El taşıt kredisi imkanı sağladığını duyurdu.

Bu kredi teklifi kapsamında Vakıfbank, müşterilerine 250.000 TL'ye kadar taşıt kredisi imkanı sunuyor. Üstelik bu kredi, 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğiyle ve 48 ay vade seçeneğiyle sunuluyor. Vakıfbank, taşıt kredisi detaylarında müşterilerine, "Şimdi alın, ödemeye 3 ay sonra başlayın" sloganıyla nakit desteği sağlıyor. Bu kredi için aylık yüzde 1,61 faiz oranı uygulanıyor ve ödemeler aylık 8.171 TL kredi taksitine denk geliyor. Toplam maliyet ise faiz oranıyla birlikte 392.217 TL olarak hesaplanıyor.

Vakıfbank'ın düşük faizli taşıt kredisi kampanyası, ikinci el araç almak isteyen müşterilere finansal açıdan önemli bir destek sunuyor. Kampanya şartları ve detayları hakkında daha fazla bilgiye Vakıfbank'ın resmi internet sitesinden veya şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank'ın taşıt kredisi özellikleri şu şekildedir: Kredi, satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden belirlenir. 0-400.000 TL aralığındaki taşıtlar için değerin en fazla %70'ine kadar kredi kullanılabilirken, 400.001-800.000 TL aralığındaki taşıtlar için %50'sine, 800.001-1.200.000 TL aralığındaki taşıtlar için %30'una veriliyor.