2-8 Mart Tarihleri Arasında Çıkacak Oyunlar

2-8 Mart Tarihleri Arasında Çıkacak Oyunlar
Her hafta, o haftanın çıkacak oyunlarını paylaşacağız. Bugünkü tarihimizi başlangıç alarak, 2-8 Mart tarihleri arasında çıkacak oyunlar hangileridir sorusuna yanıt vereceğiz. Mart 2020’nin ilk haftası oldukça sakin geçiyor,...

Her hafta, o haftanın çıkacak oyunlarını paylaşacağız. Bugünkü tarihimizi başlangıç alarak, 2-8 Mart tarihleri arasında çıkacak oyunlar hangileridir sorusuna yanıt vereceğiz. Mart 2020’nin ilk haftası oldukça sakin geçiyor, hatta bazı kişiler çıkan oyunları beğenmiyor olabilir. Önümüzdeki haftadan itibaren birçok yeni ve oyun severlerin beklediği oyunlar, sizlerle olacak. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan bu hafta çıkacak yeni oyunlara geçelim.

2-8 Mart Tarihleri Arasında Çıkacak Oyunlar

3 Mart - Granblue Fantasy Versus – PS4

3 Mart - Curse of the Dead Gods – PC

3 Mart - The Division 2: Warlords of New York – PS4, PC, Xbox One

4 Mart - Lost Horizon – Nintendo Switch

4 Mart - Baron: Fur Is Gonna Fly – Nintendo Switch, PC, Xbox One

[caption id="attachment_26136" align="alignnone" width="369"]murder-by-numbers murder-by-numbers[/caption]

5 Mart - ibb & obb – Nintendo Switch

5 Mart - Murder by Numbers – Nintendo Switch

5 Mart - 4th Generation Warfare – PC

6 Mart - 60 Seconds! – Xbox One

6 Mart - Yes, Your Grace – PC

6 Mart – Team DX Pokemon Mystery Dungeon: Rescue – Nintendo Switch

İlk hatfanın pek fazla beklenen oyun içermediğinden bahsetmiştik fakat bu hafta çıkacak oyunlar arasında, özellikle bazı kitleler tarafından beklenen oyunların olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Pokemon Mystery Dungeon: Rescue, The Division ve 60 Seconds!, beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Bu oyunların ortak özelliği; Nintendo Switch’de çıkacak olmaları ve Asya kıtasında yer alan ülkelerde fazla sevilmesi diyebiliriz.

Her hafta bu şekilde yeni çıkacak oyunların paylaşılmasını istiyorsanız, tek yapmanız gereken yorum kısmında bunu belirtmek. Ayrıca bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek birçok yeni habere herkesten önce ulaşabilirsiniz. 9-15 Mart tarihlerinde çıkacak oyunları kaçırmamak için bizi takip edin, iyi oyunlar !