Gran Turismo 7'nin çıkış tarihine dair yeni bir ipucu ortaya çıktı

Gran Turismo 7'nin çıkış tarihine dair yeni bir ipucu ortaya çıktı
Polyphony Digital ve Sony, Gran Turismo 7 için henüz net bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak yeni bir PlayStation reklamı, oyunun geleceği tarih aralığına ışık tutuyor. Reklamda popüler yarış serisinin yeni oyununun 2021'in...

Polyphony Digital ve Sony, Gran Turismo 7 için henüz net bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak yeni bir PlayStation reklamı, oyunun geleceği tarih aralığına ışık tutuyor. Reklamda popüler yarış serisinin yeni oyununun 2021'in ortasında geleceği öne sürülüyor.

Söz konusu reklamın Kanada'daki bazı kullanıcılar tarafından YouTube'da görüldüğü bildiriliyor. Reklamın sol alt köşesinde Fransızca "sortie prévue pour la première moitié de 2021" yazan kısa bir not var. Türkçe'ye çevrildiğinde çıkış tarihinin 2021'in ilk yarısı için planlandığı ortaya çıkıyor. Tanıtım Sony tarafından yayınlanmış gibi görünse de şimdilik doğrulama için resmi açıklamayı beklemek zorundayız.

Gran Turismo 7'nin çıkış tarihine ışık tutan reklam:

Gran Turismo 7, çıkış tarihi

Resmi PlayStation dergisi, bu yazın başlarında Gran Turismo 7'nin PlayStation 5'in lansman döneminde geleceğini bildirmişti. Reklam da oyunun 2021'in ilk yarısında çıkacağını belirterek bunu doğruluyor. Polyphony Digital, yarış serisinin yeni oyununu uzun süren söylentilerin ardından Haziran ayındaki PS5 etkinliğinde duyurmuştu.

Gran Turismo 7, PlayStation 5'te 4K, HDR ve 60 FPS kare hızı desteğinin yanı sıra ışın izleme teknolojisi sayesinde ışık yansımalarında göz alıcı bir görüntü işleme kalitesi sağlayacak. Ayrıca yeni nesil konsolun ultra hızlı SSD'si sayesinde yarış etkinliklerine ve lobilere hızlıca katılabileceksiniz. Ayrıca yükleme sürelerini beklemeden yüzlerce otomobilden birini seçerek anında yarışlara girebileceksiniz.

PlayStation 5 ilk olarak 12 Kasım'da ABD, Japonya, Avustralya, Kanada, Meksika, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de piyasaya sürülecek. Ardından 19 Kasım'da Türkiye de dahil olmak üzere diğer bölgelerde satışa sunulacak. Gran Turismo 7 için çıkış tarihi duyurulduğunda sizlere bildireceğiz.