Gotham Knights'ın çevrimiçi modu ve karakterleri detaylandırıldı

Gotham Knights'ın çevrimiçi modu ve karakterleri detaylandırıldı
WB Games Montreal, uzun zamandır beklenen yeni Batman oyunu Gotham Knights'ı DC FanDome etkinliğinde duyurdu. Batman: Arkham Origins'in geliştiricisi, yeni oyununda farklı karakterlere yer verdi. Gotham Knights, oyuncuların dört farklı...

WB Games Montreal, uzun zamandır beklenen yeni Batman oyunu Gotham Knights'ı DC FanDome etkinliğinde duyurdu. Batman: Arkham Origins'in geliştiricisi, yeni oyununda farklı karakterlere yer verdi. Gotham Knights, oyuncuların dört farklı Bat-family üyesi arasından seçim yapmalarına izin veriyor.

Gotham Knights, 2021 yılında PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X ve PC için gelecek. Açıklanan resmi detaylara göre oyun, iki oyuncuya kadar çevrimiçi kooperatif oynanabilecek. Ayrıca hikaye tek oyunculu olarak da deneyimlenebilecek. Şu anda yerel kooperatif oyuna veya ikiden fazla oyuncunun birlikte oynayabileceğine dair herhangi bir gösterge yok.

Gotham Knights, dört oynanabilir kahramana yer veriyor

Gotham Knights fragmanında dikkat çeken noktalardan biri Bruce Wayne'in ölümü oldu. Ancak yerini alacak dört yeni süper kahraman geldi. Gotham'ın yeni şövalyeleri; Batgirl, Robin, Nightwing ve Red Hood olacak. Her biri oyun boyunca gelişecek ve kendi dövüş tarzlarına, donanımlarına ve özel yeteneklerine sahip olacak. Kahramanları daha yakından tanıyalım:

Gotham Knights, Batgirl

Barbara Gordon olarak da bilinen Batgirl, kararlı bir savaşçı ve yetenekli bir bilgisayar korsanı. Ölen Gotham komiseri Jim Gordon'un kızı olarak, geçmişte Oracle adıyla Batman'a yardım etmişti. Şimdi yıllar süren gelişim ve hazırlıktan sonra yeni rolüne adım atmaya, yakın dövüş tonfasını kullanmaya ve kickboks, capoeira ve jiu-jitsu yeteneklerini göstermeye hazır.

Gotham Knights, Robin

Tim Drake, ekibin genç dahisi ve dehası Robin olarak karşımızda. Batman'in misyonuna gönülden bir inanan olarak; Gotham City'nin korunması gerektiği ve Batman'in tanımladığı bir kahraman olma inancıyla motive oldu. Katlanabilir sopası ve çeşitli gizlilik tekniklerinde yetenekli bir uzman olan Robin, aynı zamanda kombine psikolojik savaş ve davranış bilimleri alanında da geçmişe sahiptir.

Gotham Knights, Nightwing

Nightwing, aslında Batman tek başına gerçek bir kahramana dönüşmeden önce koruyuculuğunu yapan ilk Robin olan Dick Grayson'dur. Kendisi doğal bir lider ve Batman ailesinin en yaşlı ve bilge üyesidir. Nightwing’in akrobasi alanındaki ustalığını, kendine has ikili Escrima Stick'lerini kullanmadaki uzmanlığıyla birleştirerek düşmanlarını alt ediyor.

Red Hood

Eskiden Jason Todd olarak bilinen Red Hood, Batman'in en tehlikeli düşmanlarından biri tarafından ölümden döndürülerek diriltilen şiddetli bir anti-kahraman. Red Hood öfkesini kontrol altında tutmakta zorlanır ve bir arkadaşı tehdit altında olduğunda ateş hattına girmekten çekinmez. Eğitimi, ona hem geleneksel hem de yüksek teknolojili her tür silahla savaşma yolunda en üst düzeyde güç ve yeterlilik kazandırdı.

Gotham Knights, farklı oynanabilir karakterlerle Gotham City'de daha derin bir hikaye sunacak. Oyunun fragmanını ve oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.