Gods & Monsters'ın yeni adı Immortals: Fenyx Rising olabilir

Gods & Monsters'ın yeni adı Immortals: Fenyx Rising olabilir
Ubisoft'un Immortals: Fenyx Rising adlı bir projesi, yakın zamanda Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından derecelendirildi. Oyunun PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'ye geleceğini görülüyor. Ubisoft'un henüz...

Ubisoft'un Immortals: Fenyx Rising adlı bir projesi, yakın zamanda Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından derecelendirildi. Oyunun PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'ye geleceğini görülüyor. Ubisoft'un henüz böyle bir oyun tanıtmaması kafaları karıştırsa da Immortals: Fenyx Rising'in Ubisoft Quebec'in üzerinde çalıştığı Gods & Monsters'ın yeni adı olduğu öne sürülüyor.

Google Stadia bu yazın başlarında Gods & Monsters'ın oynanabilir bir yapısını sızdırdı. Baş Yapımcı Marc-Alexis Cote, yapının ortaya çıkmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, sızdırılan demonun Ubisoft Quebec'in devam eden çalışmaların arasında olmadığını açıkladı. Ayrıca demonun daha eski bir yapı olduğunu ve oyunun artık bu şekilde adlandırılmadığını belirtti. Fenyx'in oyunun kahramanın adı olduğunu zaten biliyorduk ve yeni oyunun isminde de yer alacak.

Gods & Monsters değişime uğrayarak Immortals: Fenyx Rising oldu

Gods & Monsters - Ubisoft

Cote, Kotaku'ya verdiği röportajda, "Önceden Gods & Monsters olarak bilinen oyuna yönelik vizyonumuz, heyecan verici yeni dünyalar geliştirirken yaygın şekilde görüldüğü gibi şaşırtıcı şekillerde gelişti." dedi. Yapımcı, değişikliklerin çoğunun karakter tasarımı, özellikler ve oyunun ismiyle ilgili olduğunu açıkladı. Ancak o zamanlar Immortals: Fenyx Rising ismi ortalarda yoktu.

Ubisoft, yeni projesini değişen ismiyle ne zaman tanıtacağını henüz açıklamadı. Ancak Cote, ekibin bu yazın sonunda daha fazla paylaşımda bulunacağını söyledi. Immortals: Fenyx Rising Eylül ayı için planlanan bir sonraki Ubisoft Forward etkinliğiyle duyurulabilir. Oyun hakkında gelecek duyuru ve haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.