Godfall'un geliştiricisi PS5'in sosyal özelliklerini ve DualSense'i övdü

Godfall'un geliştiricisi PS5'in sosyal özelliklerini ve DualSense'i övdü
Counterplay tarafından geliştirilen Godfall, konsolda PlayStation 5'e özel olarak piyasaya sürülecek. Stüdyonun CEO'su ve kurucu ortağı Keith Lee, verdiği bir röportajda PS5'in sosyal özelliklerine ve DualSense kontrol cihazına övgüde...

Counterplay tarafından geliştirilen Godfall, konsolda PlayStation 5'e özel olarak piyasaya sürülecek. Stüdyonun CEO'su ve kurucu ortağı Keith Lee, verdiği bir röportajda PS5'in sosyal özelliklerine ve DualSense kontrol cihazına övgüde bulundu.

Daha önce birçok geliştirici PlayStation 5 ve DualSense kontrol cihazının benzersiz özelliklerini yorumladı. Keith Lee, PlayStation Official Magazine'e yaptığı açıklamada, yeni nesil konsolun aksiyon dolu Godfall'da deneyimlemenin çok keyifli olduğunu ve DualSense'in oyunu daha sürükleyici hale getirdiğini belirtti.

Keith Lee, "Artık davetten sese ve oyuna geçmek her zamankinden daha kolay. Bence bu bir oyuncu için en büyük değer. Sadece davet al ve bum. Soru işaretleri olmadan ses özelliklerini kullanabiliyor ve arkadaşlarınızla olabildiğince hızlı şekilde oynayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla sosyal oyun oturumları düzenlemek için yeni, geliştirilmiş bir sosyal karta sahipler. Bu çok daha iyi." ifadelerini kullandı.

Lee, DualSense ile oynamanın inanılmaz bir deneyim olduğunu çünkü oyuncuların oyunun dünyasının onlara tepki verdiğini ve her şeyin neredeyse fiziksel olduğunu hissettirdiğini ekledi:

"DualSense ile oynamak inanılmaz. Aslında neredeyse titreşimi ve hisleri biçimlendirip şekillendirebileceğinizi, tamamen dinamik ve canlı hissettiren, tepki veren bir oyun veya dünya yaratabileceğinizi hayal edebilirsiniz. Bizim tasarladığımız şekilde, kılıçların fiziksel hissettirdiği, direncin olduğu, çatışmanın olduğu, kılıcınız geri sektiği anları hissedeceksiniz. Eklediğimiz yüzlerce farklı incelik özellik oradaymışsınız gibi hissettirecek."

Godfall, 12 Kasım'da PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek.