Ghost of Tsushima: Legends'ta oyun içi satın alma olmayacak

Ghost of Tsushima: Legends'ta oyun içi satın alma olmayacak
Sucker Punch Productions'ın samuray macerası Ghost of Tsushima, aksiyon-macera türünü göz alıcı manzaralarla birleştiriyor. Oyunun hikayesi oyuncular tarafında beğeniyle karşılandı ancak stüdyonun durmaya niyeti yok. Yeni kooperatif...

Sucker Punch Productions'ın samuray macerası Ghost of Tsushima, aksiyon-macera türünü göz alıcı manzaralarla birleştiriyor. Oyunun hikayesi oyuncular tarafında beğeniyle karşılandı ancak stüdyonun durmaya niyeti yok. Yeni kooperatif çok oyunculu Legends modu yolda.

Ghost of Tsushima: Legends modu tamamen ücretsiz bir mod olarak gelecek. Hatta oyun içi satın alma seçenekleri de sunmayacak. IGN'e konuşan Sucker Punch Productions, bir PlayStation temsilcisi aracılığıyla yaptığı açıklamada; modun oyun içi satın alma sistemi içermeyeceğini açıkladı.

Ghost of Tsushima'ya mikro ödeme sistemi gelmeyecek

Ghost of Tsushima: Legends

Sucker Punch'tan gelen açıklamada, "Ghost of Tsushima: Legends'da mikro ödeme yok ve eklemek için de kesinlikle bir planımız yok. Tüm içeriğin kilidi oyunu oynayarak açılabiliyor." ifadeleri yer aldı. Oyuna sahip olanlar, güncellemeyi ücretsiz olarak indirebilecek. Ancak çevrimiçi özellikleri kullanmak için PlayStation Plus aboneliğine ihtiyacınız olacak.

Legends modu; yeni hikaye görevleri, sürü modu ve lansmandan sonra gelecek bir Akın ile dört oyuncuya kadar çevrimiçi kooperatif olarak oynanabilecek. Ücretsiz içerik, oyuncular tarafından hoş karşılandı. Çok oyunculu modların etkin olduğu oyunlar, genellikle satın alma seçenekleri sunuyor ve geliştiricilere gelirlerini artırmak için yeni bir yol sunuyor.

Ghost of Tsushima'nın Legends moduyla ilgili detaylara ve duyuru fragmanına buradan ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen yeni mod, sonbahar aylarında oyuncularla buluşacak. Legends ile ilgili detaylar, tanıtımlar ve çıkış tarihi bilgisi geldiğinde sizleri haberdar edeceğiz. Takipte kalın!