Ghost of Tsushima'nın çok oyunculu modu Legends duyuruldu

Ghost of Tsushima'nın çok oyunculu modu Legends duyuruldu
Ghost of Tsushima kısa süre içinde PlayStation 4 neslinin en başarılı oyunlarından biri oldu. Geliştirici Sucker Punch, oyunu yeni içeriklerle genişletmek için ilk adımı atıyor. Samuray macerası için yeni kooperatif çok oyunculu...

Ghost of Tsushima kısa süre içinde PlayStation 4 neslinin en başarılı oyunlarından biri oldu. Geliştirici Sucker Punch, oyunu yeni içeriklerle genişletmek için ilk adımı atıyor. Samuray macerası için yeni kooperatif çok oyunculu Legends modu duyuruldu.

Ghost of Tsushima: Legends, arkadaşlarınızla birlikte efsanevi düşman türlerini alt edeceğiniz kooperatif çok oyunculu bir mod olarak tanımlanıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulacak Legends modunda; dört oyuncu, aynı takımda Samurai, Hunter, Ronin veya Assassin sınıflarından birini seçerek savaşacak. Her sınıfın kendi özel yetenekleri var.

Ghost of Tsushima'nın yeni modu Japon mitlerine odaklanacak

Ghost of Tsushima: Legends

Legends modu ayrıca yine farklı düşman türlerini öldüreceğiniz ortak hikaye görevlerine de sahip olacak. Sucker Punch, Ghost of Tsushima: Legends'ı campaign modunun aksine Japon kültüründeki mitlere odaklanmak için tasarladığını söyledi. Bu, Oni gibi doğaüstü yeteneklere sahip varlıkların düşman olarak karşınıza çıkacağı anlamına geliyor.

Dört oyuncudan oluşan tam bir kadronuz varsa Legends'ın ordu modunu da deneyebileceksiniz. Basitçe Survival olarak adlandırılan oyun türünde artan düşman dalgaları ile savaşacaksınız. Sucker Punch, Legends'taki tüm hikaye ve hayatta kalma görevlerini tamamlayanların bir Akın'a (Raid) katılabileceklerini belirtiyor. Ancak bu Akın, Legends'ın lansmanında gelmeyecek ve daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

Ghost of Tsushima: Legends, sonbahar aylarında ücretsiz olarak sunulacak. Yeni modun duyurusu için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ghost of Tsushima: Legends fragmanı