Ghost of Tsushima'nın lansman öncesi son fragmanı yayınlandı

Ghost of Tsushima'nın lansman öncesi son fragmanı yayınlandı
Sucker Punch'ın PlayStation 4'e özel yeni oyunu Ghost of Tsushima için geri sayım başladı. Sony, 17 Temmuz'da piyasaya süreceği yeni oyunu için lansman öncesi hayranları heyecanlandıracak son bir fragman yayınladı.Ghost of Tsushima'nın...

Sucker Punch'ın PlayStation 4'e özel yeni oyunu Ghost of Tsushima için geri sayım başladı. Sony, 17 Temmuz'da piyasaya süreceği yeni oyunu için lansman öncesi hayranları heyecanlandıracak son bir fragman yayınladı.

Ghost of Tsushima'nın lansman fragmanı oyunun nefes kesen manzaralarına, dövüş sahnelerine ve oynanış mekaniklerine kısa bir bakış sunuyor. Sadece 60 saniye uzunluğundaki video, oyunun hem gizlilik seçeneklerine hem de aksiyon çeşitliliğine vurgu yapıyor. Oyunun ana kahramanı Jin'in iki farklı tarzda savaştığı görüntülere yer veriyor.

Ghost of Tsushima'nın yeni fragmanı oyuna kısa ama kapsamlı bir bakış sunuyor

Ghost of Tsushima görselleri

Ghost of Tsushima'da hayalet veya samuray olarak iki farklı yolu izleme seçeneği sunuluyor. Bu seçenekler oyun içinde istenildiği zaman değiştirilebiliyor ve hikayeyi etkilemiyor. Ancak karakterin oynanış tarzını etkiliyor. Jin, samuray geleneklerinden farklı olarak yeni yöntemlerle savaşmanın gerekliliği nedeniyle seçim yapmak zorunda kalacak.

Ghost of Tsushima, göz alıcı grafikleriyle harika bir izlenim veriyor. Aynı zamanda oyunculara sunacağı da dünya oldukça geniş görünüyor. Oyun ilk duyurulduğundan bu yana insanlarda yarattığı yüksek beklentilere yanıt veriyor.

Ghost of Tsushima'nın daha erken piyasaya sürülmesi planlanıyordu ancak oyun koronavirüs nedeniyle ertelendi. Sucker Punch tarafından PS4'e özel olarak geliştirilen oyun şu anda ön siparişteki son günlerinde 429 TL'den satılıyor.

Ghost of Tsushima lansman fragmanı: