Ghost of Tsushima'nın 1.05 Yaması Yeni Zorluk Seviyesiyle Geldi

Ghost of Tsushima'nın 1.05 Yaması Yeni Zorluk Seviyesiyle Geldi
Sucker Punch, rekorlara doymayan yeni oyunu Ghost of Tsushima için yeni bir güncelleme yayınladı. Oyunun yeni 1.05 yaması, savaş mekaniklerinde ve metinlerde bazı değişiklikler yapmanın yanı sıra "Lethal" (Ölümcül) olarak adlandırılan...

Sucker Punch, rekorlara doymayan yeni oyunu Ghost of Tsushima için yeni bir güncelleme yayınladı. Oyunun yeni 1.05 yaması, savaş mekaniklerinde ve metinlerde bazı değişiklikler yapmanın yanı sıra "Lethal" (Ölümcül) olarak adlandırılan yepyeni bir zorluk seviyesi ekledi.

Sucker Punch, yeni zorluk seviyesini, düşman silahlarını daha ölümcül ve daha saldırgan hale getirmek için tasarladı. Ancak endişelenmeyin. Bu değişime karşılık Jin'in katanası da güçlendirildi. Düşmanların Jin'i tespit etme hızı da artırıldı. Ayrıca kaçış ve saldırıları savuşturmak için verilen süreler kısaltılarak, savaş daha da zorlaştırıldı.

Ghost of Tsushima'ya savaşın tadını çıkarabileceğiniz özellikler geldi

Ghost of Tsushima, PS4

Ghost of Tsushima 1.05 yamasında birkaç erişilebilirlik seçeneği de yer alıyor. Düşük Yoğunluklu Savaş Modu, oyuncuların zamanlamaya özgü unsurları ortadan kaldırarak daha rahat savaşmasını sağlıyor. Böylece saldırılara karşı tepki süresini uzatarak oyunun savaş hissini zorlanmadan yaşayabiliyorsunuz. Örneğin, durdurulamayan atakları engelleyebiliyor, düşmanlar tarafından daha zor tespit edilebiliyor ve savaşlar sırasında daha kolay can doldurabiliyorsunuz.

Ghost of Tsushima oyun içi metin seçeneklerine getirdiği yeniliklerle daha fazla erişilebilirlik sunuyor. Altyazıların, görev hedeflerinin ve etkileşim bildirimlerinin yazılarını %150 büyütebiliyorsunuz. Ayrıca altyazılar etkinleştirildiğinde konuşan karakterin adını kapatma seçeneği de geldi Son olarak altyazı renk seçeneklerine sarı, mavi, kırmızı ve yeşil eklendi.

Sucker Punch'ın blog yazısına göre 1.05 yaması, hata düzeltmeleri de getiriyor. Ghost of Tsushima, PlayStation 4'e özel olarak geldi ve kısa süre içinde Sony'nin en hızlı satan yeni markası oldu.