Gamescom Açılış Gecesi bu akşam birçok oyuna sahne olacak

Gamescom Açılış Gecesi bu akşam birçok oyuna sahne olacak
Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını, bu akşam yeni oyunlardan birçok fragmana ve duyuruya ev sahipliği yapacak. Etkinliğin yapımcısı Geoff Keighley, gösteriye katılarak içeriklerini duyuracak bazı büyük yayıncıların ve...

Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını, bu akşam yeni oyunlardan birçok fragmana ve duyuruya ev sahipliği yapacak. Etkinliğin yapımcısı Geoff Keighley, gösteriye katılarak içeriklerini duyuracak bazı büyük yayıncıların ve geliştiricilerin listesini paylaştı.

Koronavirüs salgını nedeniyle dünya çapındaki büyük etkinliklerin çoğu ertelendi ya da çevrimiçi olarak gerçekleşti. Yılın en çok beklenen etkinliklerinden Gamescom 2020 de dijital bir etkinlikle izleyici karşısına çıkacak. Gamescom, Açılış Gecesi Canlı Yayını ile başlayacak ve etkinlikte yine birçok oyun sergilenecek.

Gamescom Açılış Gecesi, büyük yayıncıların yeni projelerine sahne olacak

Geoff Keighley'in tweetine göre, PlayStation Studios, Xbox Game Studios, Electronic Arts, Activision-Blizzard, Bethesda, 2K Games, Deep Silver, Bungie, WB Games, Focus Home Interactive, Bandai Namco, Devolver Digital, Gearbox, HeadUp Games, Frontier ve diğer birçok geliştirici ve yayıncı, etkinlikte yeni projeleri hakkında içeriklerini paylaşacak.

Yukarıdaki yayıncılardan bazıları, Gamescom Açılış Gecesi Canlı için duyurularını yaptılar. Sony, daha önce PlayStation 5 için duyurduğu Ratchet & Clank: Rift Apart için daha uzun ve kesilmemiş bir demo sergileyecek. Activision ise kısa süre önce tanıttığı Call of Duty: Black Ops Cold War'dan yeni görüntüler paylaşacak. Öte yandan Electronic Arts ve 2K Games'in FIFA 21 ve NBA 2K21 gibi yaklaşan spor oyunları için yeni fragmanları paylaşması bekleniyor.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Xbox Game Studios, gösteriden önce herhangi bir duyuru yapmadığı için şaşırtıcı duyurularla karşımıza çıkabilir. Söylentiler geliştirici The Initiative'in yeni oyunu için ilk teaser'ı alacağımızı öne sürüyor. Bununla birlikte, Microsoft'un bu etkinliğe yaklaşımı, daha önceden duyurulmuş olan yeni nesil oyunlarına dair daha fazla detay sergilemek olabilir. Xbox, Halo Infinite'i erteleyerek hayal kırıklığı yaratmıştı ve heyecanı yeniden körüklemek için yeni Halo'dan görüntüler sunabilir.

WB Games, yeni oyunu Gotham Knights'ı kendi DC FanDome etkinliğinde duyurdu. Geliştirici, Gamescom'da yeni oyunundan daha fazla görüntügetirebilir. Diğer yandan Devolver Digital, nişancı oyunu Shadow Warrior 3 hakkında daha fazla bilgi verecek. Tüm bunların yanı sıra Bandai Namco'dan Scarlet Nexus, Bethesda'dan Deathloop ve Ghostwire: Tokyo, Bunge'den Destiny 2: Beyond Light ve Deep Silver'dan Dead Island 2 gibi oyunları görebiliriz.

Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını bu akşam TSİ 21.00'de gerçekleşecek. Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olan canlı yayını sitemiz üzerinden izleyebileceksiniz.