Fortnite 2. Bölüm 4. Sezon, Marvel temalı yeni içeriklerle geldi

Fortnite 2. Bölüm 4. Sezon, Marvel temalı yeni içeriklerle geldi
Fortnite 2. Bölüm 4. Sezonun Marvel içerikleriyle dolu olacağı bir süredir konuşuluyordu. Yeni sezon Nexus War (Merkez Çatışması) geldi ve Marvel evreninden birkaç kahraman ve kötü adam savaşa katıldı. Galactus, gerçeklik dokusunu...

Fortnite 2. Bölüm 4. Sezonun Marvel içerikleriyle dolu olacağı bir süredir konuşuluyordu. Yeni sezon Nexus War (Merkez Çatışması) geldi ve Marvel evreninden birkaç kahraman ve kötü adam savaşa katıldı. Galactus, gerçeklik dokusunu tehdit ettiği için, onu yalnızca Dünyanın En Güçlüleri durdurabilecek.

Yeni sezon Fortnite'a birçok yeni kozmetik içerikler, konumlar, güçler ve ekipmanlar getiriyor. Yeni konumlar, oyuncuların Doctor Doom'un Diyarı, Sentinel Mezarlığı ve Marvel evrenindeki diğer yerlerden oluşuyor. Ayrıca oyuncular Doctor Doom'un Gizemli Eldiveni ve Silver Surfer'ın Sörf Tahtası gibi güçlere sahip olabilecek. Bu tür özel öğeler, sezonun ilerleyen zamanlarında oyuna eklenecek.

Fortnite 2. Bölüm 4. Sezon: Merkez Çatışması fragmanı

Yeni sezonda Stark Labs'ın yeni icadı Stark Industries Enerji Tüfeği de Fortnite cephaneliğine giriyor. Bu taarruz silahı, nasıl nişan aldığınıza bağlı olarak farklı faydalar sağlıyor. Haritanın farklı yerlerindeki Quinjet iniş yerlerinin etrafındaki Stark İkmal Robotlarını vurarak yere indirdiğinizde güçlü silahlar ve kahraman becerileri alacaksınız.

Fortnite yeni sezonla birlikte toplam 100 açılabilir ödül sunan yepyeni bir Savaş Bileti de sunuyor. Bu ödüllerden bazıları, oyuncuların şu kahramanların ve kötülerin kilidini açmasına izin verecek: Doctor Doom, Groot, Iron Man, Mystique, She-Hulk, Storm, Thor ve Wolverine. Her karakter, tamamlandığında kendine has İfadesini kazanmanızı sağlayan bir özel göreve sahip.

Marvel kahramanları ve kötüleri kendilerini Fortnite Adası'nda buldu. Nexus War: Thor çizgi roman hikayesini Fortnite'deki Helicarrier odasında veya Marvel.com'da deneyimleyebilirsiniz.

Yeni Savaş Bileti oynanış fragmanı