Firewall Zero Hour PS VR hafta sonu boyunca ücretsiz!

Firewall Zero Hour PS VR hafta sonu boyunca ücretsiz!
Sony, kullanıcıların Firewall Zero Hour'u hafta sonuna özel olarak ücretsiz olarak deneyebileceğini duyurdu. PS VR'a özel oyun 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri ​​arasında PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olacak. Ayrıca,...

Sony, kullanıcıların Firewall Zero Hour'u hafta sonuna özel olarak ücretsiz olarak deneyebileceğini duyurdu. PS VR'a özel oyun 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri ​​arasında PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olacak. Ayrıca, tüm oyunculara ücretsiz oyun hafta sonu boyunca iki kat XP verilecek.

PS4 oyunu geçen yıl Ağustos ayında yayınlandı ve oyuncular tarafından olumlu karşılandı. Taktiksel nişancı oyunu Firewall Zero Hour çok oyunculu ve 4'er kişilik takımlarla oynanabiliyor. Ayrıca normalde 134 TL'den satılan oyun ücretsiz hafta sonuna özel indirimle 84 TL'ye indi. Ücretsiz deneme sayfasına PlayStation Store'dan erişebilirsiniz. Deneme sürümünde yapacağınız ilerlemeler oyunu satın almanız halinde tam oyuna aktarılacak.

PS VR'a özel Firewall Zero Hour'da tam 360º görüş açısıyla ve tam hareket özgürlüğüyle taktiksel savaşlar deneyimleyebiliyorsunuz. Riskli savaşlara katılan elit paralı asker birimine dahil olarak aşağıdaki özelliklere erişebilirsiniz:

  • 4'e 4 karşılaşmalar için ekibinizi kurun.
  • Tehlikeli ve egzotik bölgelerde savaşa girin.
  • Silahlarınızı ve ekipmanlarınızı özelleştirip geliştirin.
  • Heyecanlı tekli senaryolarda mücadele etmek için talim yapın.
  • Ölümcül isabetlilik ve hassas izleme ile rakiplerinizi alt etmek için PS VR hedef kontrol cihazınızı kullanın.

Oyun son birkaç ayda yeni görevler, ödüller ve tamamen yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü de dahil olmak üzere birçok güncelleme aldı. İki yeni harita da yakın zamanda ücretsiz olarak yayınlandı.

Ücretsiz Firewall Zero Hour'un yanı sıra PlayStation Plus Temmuz ayı oyunlarına da göz atabilirsiniz.