Final Fantasy VII Remake'in kapak tasarımı ortaya çıktı

Final Fantasy VII Remake'in kapak tasarımı ortaya çıktı
Final Fantasy VII Remake yaklaştıkça önümüzdeki sene gelecek oyuna ilişkin bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun batı bölgelerinde yayınlanacak sürümünün kutu sanatı gösterildi.Final Fantasy VII Remake'in...

Final Fantasy VII Remake yaklaştıkça önümüzdeki sene gelecek oyuna ilişkin bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun batı bölgelerinde yayınlanacak sürümünün kutu sanatı gösterildi.

Final Fantasy VII Remake'in kapak resmi oldukça güzel ve aslında tanıdık. Yeni görsel 1997 yapımı PlayStation oyununun kutu sanatına sadık olarak yenilendi. Kapak PlayStation'ın resmi blogunda paylaşıldı ve yenilenenin sadece oyun olmadığını ortaya koyuyor. Kapakta PlayStation One'daki orijinal oyunun kahramanı Cloud ve Buster Sword'undaki savaş sırasında sihir kullanmasına izin veren iki Materia görünüyor.

İşte Final Fantasy VII'nin yenilenen kapak tasarımı:

Final Fantasy VII Remake kapak tasarımı
Final Fantasy VII Remake

Ve bu da 1997 yapımı ilk oyunun kutu sanatı:

Final Fantasy VII (1997)

Final Fantasy VII Remake isteğinize göre tamamen sıra tabanlı oynamanıza izin verecek ya da gerçek zamanlı ve sıra tabanlı dövüşü birleştiren varsayılan ayarlarla gelecek.

Yine de Final Fantasy VII Remake hakkında kafalarda birçok soru işareti var. Örneğin yeni oyun sadece orijinal oyunun Midgar bölümünü kapsıyor ve bu da tüm maceranın sadece bir kısmı. Hikaye tamamlanana kadar yıllar içinde yenilemeler gelecek. Square Enix uzun soluklu bir proje mi düşünüyor?

Final Fantasy VII Remake 3 Mart 2020'de PlayStation 4'e özel olarak gelecek. Son olarak oyunun TGS 2019 fragmanını kaçıranlar için paylaşalım: