FIFA 21'den Oyun İçi Görüntüler Sızdırıldı

FIFA 21'den Oyun İçi Görüntüler Sızdırıldı
EA, FIFA 21'in kapak yıldızını tanıtmasının ardından, oyunun öne çıkan özelliklerini ve seriye katacağı yenilikleri ortaya koymuştu. Şimdi de oyunun bazı yeni özellikleriyle birlikte oynanış görüntüleri Twitter'da sızdırıldı....

EA, FIFA 21'in kapak yıldızını tanıtmasının ardından, oyunun öne çıkan özelliklerini ve seriye katacağı yenilikleri ortaya koymuştu. Şimdi de oyunun bazı yeni özellikleriyle birlikte oynanış görüntüleri Twitter'da sızdırıldı. Görüntülerde FIFA 21'in güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüyle geleceği görülüyor.

'FIFA 21 Beta' adlı bir Twitter hesabı, oyundan çeşitli klipler ve ekran görüntüleri paylaştı. Videolardan birinde Mohamed Salah'ın gol sonrası sevinciyer alırken, diğerinde menüler arasındaki geçiş gösteriliyor. Fotoğraf ise avantaja bırakılan pozisyonda serbest vuruşu kullanmayı sağlayan tuş kombinasyonunu gösteriyor.

FIFA 21'den oyun içi görüntüler:

Yukarıdaki videoda Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'ın gol sonrası sevinci gösteriliyor. Ekranın üst kısmında 'FIFA EA Play' penceresi yer alıyor. Ayrıca FIFA 21'in bu kez mor renkli bir arayüzle güncelleneceği ortaya çıkıyor. Aslına bakılırsa şimdiye kadar ortaya çıkan kapak görsellerinde de mor rengin kullanılacağı farkediliyordu.

İkinci görüntüde oyunun ana menüsü gösteriliyor. Kullanıcı FIFA 21'in menüsündeki Gösteri Maçı, Volta Futbolu ve Şampiyonlar Ligi gibi farklı seçenekler arasında dolaşıyor. Mor renk tonu menüde de karşımıza çıkıyor.

Yukarıdaki görsel, FIFA 21'de avantaj mekaniğinin nasıl olacağını gösteriyor. Kontrol cihazındaki L2+R2 kombinasyonu yine hakemin avantaja bıraktığı pozisyonlarda serbest vuruşu seçmek için kullanılabilecek.

Son olarak aşağıdaki görüntüler yine Liverpool - Manchester City maçından bir köşe vuruşu pozisyonunu ve kaleciyle karşı karşıya kaçırılan önemli bir pozisyonu gösteriyor. Oyuncuların koşuları ve topu sürüşleri gayet doğal ve gerçekçi görünüyor.

Sızıntıları paylaşan hesapta daha fazla oyun içi görüntü var ve göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Videolar çok kaliteli ve net olmasa da FIFA 21'in genel olarak nasıl görüneceğine dair bir ilk izlenim sunuyor. Mekanikler FIFA 20'ye çarpıcı bir şekilde benziyor olsa da, videoların oyunun hangi versiyonuna ait olduğu belli değil.

FIFA 21, 9 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek. PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri de daha sonraki tarihlerde gelecek. Oyuncular yeni nesil sürümlere ücretsiz yükseltme yapabilecek. FIFA 21'in resmi olarak açıklanan özelliklerine buradan bakabilirsiniz.